Kendte6. juli 2023

Nikolaj Hübbe bekræfter endnu en svingom i "Vild med dans"

Balletmesteren sidder igen ved dommerbordet med skarpe kommentarer, når "Vild med dans" fortsætter til efteråret. Det bekræfter Nikolaj Hübbe
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Først var han balletdanser på Det Kongelige Teaters balletskole, senere brillerede han som solodanser på New York Ballet, og nu er han balletmester ved Den Kongelige Ballet. Dansen fylder og har fyldt ekstremt meget i Nikolaj Hübbes liv. Derfor har han ikke haft meget tid til kærlighed, men alligevel har en helt speciel mand formået at slå benene væk under Vild med dans-dommeren.
 Video: Aller TV Desk

– Det kan I godt regne med.

Sådan siger Nikolaj Hübbe til flere journalister, der i sidste uge var mødt op til premieren på Grønnegårds Teatret.

Her falder spørgsmålet, om vi igen får den skarpe dommer at se ved dommerbordet, når "Vild med dans" endnu en gang løber over skærmen i efteråret – og det kan seerne altså sagtens glæde sig til.

Det er også til efteråret, at Jens Werner kan fejre sit 20 års jubilæum sammen med programmet, da han – ligesom Anne Laxholm – har været med helt fra begyndelsen.

– Jeg tror, der bliver en eller anden form for stor fejring på et eller andet tidspunkt, gætter Nikolaj Hübbe.

I marts fortalte Jens Werners familie, at dansedommeren er under behandling for kræft. Det vides ikke, hvilken kræftform.

Nikolaj Hübbe fortæller, at han ikke har været i kontakt med Jens Werner og ikke ved, hvordan kollegaen har det.

Sponsoreret indhold