Kendte14. december 2020

Nikolaj får aldrig Nukâka at se i ”Vild med dans”: - Det er efterhånden lidt en vittighed

Han skulle have heppet på sin viv i finalen, men "Vild med dans" fortsætter som bekendt uden publikum også under finalen lørdag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun nåede finalen, og sommerfugle er der masser af i maven.

Men de sidste afgørende danse bliver for Nukâka og Silas Holsts vedkommende uden en helt særlig opbakning på tilskuerrækkerne, når årets ”Vild med dans” afgøres på lørdag.

Nikolaj Coster-Waldau, Nukâkas mand gennem 23 år, får nemlig ikke lov til at tage plads i studiet og heppe på sin dansende kone.

"Vild med dans" og æbleskiver

Det skyldes naturligvis coronarestriktionerne, som udover at have ramt Danmark hårdt i øjeblikket, naturligvis også påvirker finalen i danseprogrammet.

Da SE og HØR taler med finalisterne efter lørdagens semifinale, indrømmer Nukâka, at det er et uheldigt sammentræf.

- Det begynder jo at være lidt en vittighed, at jeg har gået og sagt, at hvis jeg nåede til finalen, så kunne han komme og se mig. Og så kommer jeg i finalen, og så må han ikke komme, siger Nukâka med let skuffelse i stemmen, før hun tilføjer:

- Men han sidder derhjemme med børnene og hundene og en masse æbleskiver – og så kan jeg jo suse hjem bagefter og fortælle dem om den gode oplevelse.

Tre måneder væk

Nikolaj Coster-Waldau har som bekendt godt gang i en strålende filmkarriere – både herhjemme og i udlandet. Nu er han endelig tilbage i Danmark efter tre måneder i Island, hvor han har indspillet film om den danske polarforsker Ejner Mikkelsen.

https://imgix.seoghoer.dk/20201213-014230-l-1920x1280we.jpg
 Foto: Martin Sylvest, Ritzau Scanpix

Nu skal der virkelig knokles på finaledansene for Nukâka og Silas. Lørdag giver de den fuld gas igen - dog uden opbakning fra publikum (Foto: Martin Sylvest, Ritzau Scanpix)

Men selvom gemalen aldrig nåede at se sin hustru live på gulvet, så glæder hun sig over at have ham hjemme igen.

- Måske har det også være meget godt, at jeg har haft det her forløb for mig selv, og alt har været nyt. Og så har han knoklet på Island med sin film, og nu har vi snart juleferie, og så har vi masser at fortælle, siger hun til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/20200130_hjp4494.jpg
 Foto: Hanne Juul

Nukâka og Nikolaj har sammen to døtre, Safina og Fillippa. (Foto: Hanne Juul)

perler på scenen?

Når Silas og Nukâka skal hale de sidste og vigtigste dommer- og seerpoint sammen lørdag, bliver det både med et gensyn med en tidligere dans, en ny udfordring, samt den legendariske afsluttende freestyle.

Og måske især den sidste del kan seerne godt glæde sig til, fortæller parret.

- Den bliver ret ambitiøs. Jeg har været for eksempel været nogle ting igennem, som jeg ikke har prøvet før. Noget, jeg har skulle øve, som Nukâka allerede kunne i forvejen, lyder det hemmelighedsfuldt fra Silas.

- Det lyder spændende. Kan I løfte lidt mere af sløret?

- Altså, hun er i hvert fald lidt mere på hjemmebane denne her gang.

- Vi skal lave perler på scenen, joker Nukâka til slut, før parret ringer af.

Sponsoreret indhold