Nikkie de Jager springer ud som transkønnet

Nikkie de Jager står bag YouTube-kanalen NikkieTutorials.

Nikkie de Jager står bag YouTube-kanalen NikkieTutorials.

Foto: MEGA

Den ultrapopulære YouTube-stjerne Nikkie de Jager, der står bag YouTube-kanalen NikkieTutorials, fortæller nu ærligt, at hun blev født som dreng. 

Det kommer efter, at ukendte gerningsmænd har forsøgt at afpresse hende for penge.

- I dag, vil jeg dele noget med jer, som jeg altid gerne har villet dele. Men under mine egne forudsætninger, og det ser ud som om, at de er blevet taget væk fra mig, starter Nikkie ud i en YouTube-video og fortsætter:

- Så i dag tager jeg min magt tilbage, og jeg vil gerne fortælle jer noget.

- Jorden er fuld af mærkater, og jeg har aldrig følte mig komfortabel med labels. Jeg havde lyst til at være min egen person, min egen identitet, min egen person uden nogen regler, uden nogle mærkater, uden begrænsninger, fortæller Nikkie. 

Derefter begynder hun at fortælle historien om, hvordan hun blev født i den forkerte krop.

- Jeg kan ikke tro, at jeg siger det her i dag. Til jer alle, til hele verden, så føles det godt endelig at kunne sige det. Det er tid til at slippe det og være totalt fri, siger hun og fortsætter:

- Da jeg var yngre, blev jeg født i den forkerte krop. Hvilket betyder, at jeg er transkønnet. Det er meget surrealistisk at sige dette. At filme det er meget skræmmende, men det føles så befriende.

Nikkie de Jager begyndte at identificere sig selv som pige, da hun var seks år gammel. Da hun var 14 år gammel begyndte hun på hormonbehandling, og da hun var 19 år gammel var hun færdig med sit kønsskifte.

Du kan se Nikkie de Jagers ærlige video herunder

NikkieTutorials har været aktiv på YouTube i 11 år.

Hun har mere end 12 millioner abonnenter på videoplatformen. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close