Nikita Klæstrup færdig med TV

Nikita Klæstrup ved premieren på \

Nikita Klæstrup ved premieren på "Peaky Blinders".

Foto: Mikael Rieck

Nikita Klæstrup har været med i både "Paradise Hotel" og "Divaer i junglen", men der kommer formentlig til at gå et stykke tid, inden vi igen ser hende på skærmen.

Hun synes nemlig, at det er meget sjovere at være bag kameraet. 

Det fortalte hun til SE og HØR, da hun tidligere på ugen var til premieren på TV-serien "Peaky Blinders". 

- I kommer ikke til at se mig på TV, nej. Jeg kan meget bedre lide at være bag kameraet. Jeg elsker det, så der kommer umiddelbart ikke mere TV med mig, lød det fra Nikita. 

Hun udelukker dog ikke, at hun igen kan havne foran kameraet, men så har hun nogle kriterier, som skal være overholdt. 

- Jeg kommer kun til at lave noget, hvis der kommer noget, der er super-spændende, eller som bliver betalt helt vildt godt. Men for nu foretrækker jeg at være bag kameraet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nikita Klæstrup, 24, nød forleden en aften i biffen med kæresten Casper Kofod. Men hun nyder ikke længere Anders Samuelsens lyseblå partifarve.

Nikita med kæresten Casper Kofod. (Foto: Aller Media)

Lige nu er Nikita i gang med at uddanne sig til TV- og medietilrettelægger. 

På uddannelsen har hun fundet ud af, at det er der, hendes passion ligger. 

- Det giver mig meget mere, og jeg føler mig meget mere tilpas der. Jeg tror, det er det der med, at man får lov til at formidle en historie, og den tillid, man får, fortæller Nikita. 

Lige præcis det med tilliden er ikke noget, som Nikita selv har tænkt på tidligere, da det var hende der stod foran kameraet. 

- Det har jeg aldrig tænkt over, når jeg har været foran kameraet. Men folk lægger jo hele deres historie og hele deres person i mine hænder som tilrettelægger, og de stoler på, at jeg kommer til at fremstille dem bedst muligt, og det synes jeg er et enormt ansvar og enormt spændende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close