Kendte23. august 2022

Nikita Klæstrup: Bor stadig sammen med sin eks

Selv om det efterhånden er ved at være et par uger siden, at Nikita Klæstrup og hendes nu tidligere kæreste gik fra hinanden, så bor de stadigvæk under samme tag
niki
Nikita Klæstrup har tidligere dannet par med Casper Kofod.
 Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Det er ikke meget mere end et par uger siden, at nyheden om, at kærligheden mellem tilrettelæggeren Nikita Klæstrup og Casper Kofod var brast.

For efter et forhold på knap fire år indså parret, at de var gledet fra hinanden, og derfor måtte de gå hver til sit – som venner.

Men helt hver til sit, er de dog ikke gået endnu. For mens mange ikke kan få pakket flyttekasserne hurtigt nok ovenpå et brud, så bor det nu tidligere par fortsat under samme tag, indtil Nikita Klæstrup har fundet noget nyt at bo i.

Det bekræfter hun, da SE og HØR møder hende til premieren på filmen "Official Competition".

– Vi har prøvet at holde os lidt ude (af lejligheden, red.) og væk fra hinanden. Så har jeg prøvet at bo hos min venindes mor, og han har været på Bornholm, så vi prøver også, at vi ikke skal gå op og ned ad hinanden, fortæller Nikita Klæstrup.

Og selv om hun understreger, at løsningen om at bo sammen i øjeblikket går godt, er hun dog alligevel løbet ind i udfordringer i forbindelse med bruddet.

– Jeg står i den uheldige situation, at jeg har prøvet at kigge rundt i lejligheden, for at finde ud af, hvad der er mit. Jeg har rigtig mange planter, billeder og en lampe formet som en bulldog, men simpelthen ingen møbler, fortæller hun og fortsætter:

– Alle møbler er hans, så jeg skal ud og købe stort ind, lyder det fra Nikita Klæstrup.

Det er som sagt også Nikita Klæstrup, der skal ud og finde en ny bolig. Og spørger man hende, hvor lejlighedsjagten skal foregå, er der ingen tvivl. Boligen skal nemlig helst være placeret et "dejligt" sted i København:

– Vesterbro elsker jeg, Frederiksberg er ret chill, Østerbro, Islands Brygge – bare sådan nogle dejlige steder, siger hun.

Hun påpeger dog, at det hele gerne må ske stille og roligt.

– Jeg vil bare gerne tage det stille og roligt, finde et sted at bo og finde nogle nye møbler, siger hun.

Sponsoreret indhold