Niels Hausgaard faldt død om: Genoplivet af manager

Foto: Anna Schiønning Vest

Den folkekære entertainer Niels Hausgaard har netop afsløret, at han for tre år siden fik et hjertestop på et hotelværelse - og blev genoplivet af sin manager.

Den 74-årige sanger, sangskriver og satiriker fortalte sin historie for kort tid siden på Tønder Festival.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den dramatiske episode fandt sted for tre år siden - i 2016 - og efterfølgende måtte flere af hans shows og koncerter blive aflyst.

Dengang lød begrundelsen, at Niels Hausgaard var ramt af en alvorlig lungebetændelse. Men i dag har han altså afsløret, at der lå en langt mere alvorlig sygdom bag:

- Jeg er i dag blevet hyldet af en række af mine musikalske venner. Jeg vil gerne sige tak til min manager, Tess, der genoplivede mig, da jeg faldt død om for et par år siden,. Hvis han ikke havde været der, så havde dagens koncert været en mindekoncert, lød det ifølge Ekstra Bladet fra Niels Hausgaard.

Artiklen fortsætter under billedet...

Niels Hausgaard var tæt på at dø i 2016. Foto: Aller Media

Det var 2. februar 2016, at Niels Hausgaard i en kort pressemeddelelse aflyste sine kommende shows og koncerter - dengang altså med begrundelsen, at han var ramt af lungebetændelse.

Trods det faktum, at det altså var et hjertestop og en efterfølgende genoplivning, der lå bag, havde Niels Hausgaard dengang overskud nok til at udtale sig.

Til B.T. sagde han i et telefoninterview i februar 2016, at han havde følt sig ”småsyg” et stykke tid, før han blev indlagt på hospitalet med betændelse i lungerne.

- Jeg har gået og hostet og hakket længe, og nu har det sat sig for alvor med over 40 i feber. Så nu er vi blevet enige om, at jeg giver det denne uge på langs, og så tager vi stilling der fra. Men det er ikke godt. Jeg er flad og kunne ikke mere, sagde Niels Hausgaard til BT.

Nu har det altså vist sig, at der var tale om et hjertestop.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close