Kendte2. februar 2020

Nicole Kidman om Susanne Bier: Hun er fantastisk

Komplimenterne fløj igennem luften, da superstjernerne Nicole Kidman og Hugh Grant skulle beskrive deres samarbejde med den danske instruktør Susanne Bier.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/susanne_bier_og_nicole_kidman.jpg
 (Foto: MEGA)

Af Sara Madsen

Noget tyder på, at den danske Oscar-vindende instruktør Susanne Bier, 59, har endnu en international succes i sigte med sin nye serie "The Undoing", der kommer på HBO Nordic til maj.

Da serien med 52-årige Nicole Kidman og Hugh Grant, 59, forleden skulle præsenteres i Los Angeles, var der stor ros til den danske instruktør fra skuespillerne.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/nicole_kidman_i_the_undoing_paa_hbo.jpg
 (Foto: HBO Nordic)

I "The Undoing" spiller Kidman en succesfuld psykolog, og Hugh Grant spiller hendes mand. Et par uger før hendes bog skal udgives, styrter Graces verden sammen. Et dødsfald, hendes mand er forsvundet, og en række overraskende afsløringer om hendes liv viser sig lidt efter lidt. (Foto: HBO Nordic)

https://imgix.seoghoer.dk/hugh_grant_i_the_undoing_paa_hbo.jpg
 (Foto: HBO Nordic)

Nicole Kidman spiller blandt andet over for Hugh Grant i serien, der får premiere på HBO til maj. (Foto: HBO Nordic)

Australske Nicole Kidman var meget hurtig til at fortælle glædestrålende om samarbejdet med Susanne Bier.

– Hun er fantastisk. Hun er den fødte leder og den store mastermind bag, hvad der er blevet til seks timers thriller. Hun har fuldkomment overblik over alt, hvad der sker på settet, og har en imponerende selvsikker, klar vision om, hvad hun vil. Det er en fryd at arbejde med hende, lød det fra stjernen, mens hun så kærligt og beundrende på Bier, der sad ved siden af og smilede rødkindet tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/susanne_bier_og_nicole_kidman_2.jpg
 (Foto: MEGA)

Susanne Bier er den første danske instruktør, der har instrueret en fuld serie til HBO. (Foto: MEGA)

Stor fan

Nicole Kidman har længe drømt om at arbejde sammen med den anerkendte danske instruktør, og den samme drøm har hendes engelskfødte medspiller, Hugh Grant, tilsyneladende haft.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hugh_grant.jpg
 (Foto: MEGA)

– Jeg elsker hendes arbejde, sagde Hugh Grant, som har nydt at arbejde sammen med danskeren. (Foto: MEGA)

– Jeg har tidligere set Susannes film, ikke mindst de danske, og jeg elsker hendes arbejde. Det er lige noget for mig. Jeg er en stor fan af de lidt mørke, skandinaviske film, og det har været fantastisk at se hende arbejde med Davids materiale, siger Hugh Grant med henvisning til manuskriptet, der er skrevet af David E. Kelley, som har stået bag storhittende serier som "Big Little Lies" og "Ally McBeal".

– Jeg har været så heldig, at hun har været arkitekten på historien og bragt den til live. Som Nicole ganske rigtigt siger, er Susanne en sand mastermind, roser englænderen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/susanne_bier_og_nicole_kidman_4.jpg
 (Foto: HBO Nordic)

Den danske instruktør har knoklet med serien – og hun roses for sit arbejde af både Nicole Kidman og Hugh Grant. (Foto: HBO Nordic)

En fornøjelse

Den danske instruktør har en stor stjerne i Hollywood, og hun vandt en Oscar for "Hævnen" i 2011. Og hun har lavet flere internationale projekter med store stjerner. Hun har også kun taknemmelige ord tilovers for hele holdet på "The Undoing":

– Det har været en fornøjelse. Alle var så klar på at levere alt, hvad de kunne, og det har bare været et helt fantastisk hold at arbejde med, sagde Susanne Bier.

Sponsoreret indhold