Kendte13. februar 2024

Nicola Peltz klipper sin mand, Brooklyn Beckham, ud af sin film

Det kan godt være, han hedder Beckham til efternavn og er gift med instruktøren, men det var ikke nok for Brooklyn til at undgå at blive klippet ud af Nicola Peltz' nye film
Brooklyn Beckhams præstation var for dårlig til det store lærred, vurderede konen.
Brooklyn Beckhams præstation var for dårlig til det store lærred, vurderede konen.
 Foto: Lisa Oconnor/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Brooklyn Beckham gør det igen: Får KÆMPE tatovering dedikeret til hustruen

Nepotisme fik kun Brooklyn Beckham så langt. Han var heldig at modtage en mindre rolle i sin hustrus nye film, "Lola!", men nu fortæller Nicola Peltz, hvorfor hun endte med at klippe gemalen helt ud af sin debutfilm som instruktør – som hun i øvrigt også selv spiller med i.

I et interview med The Hollywood Reporter forklarer 29-årige Nicola Peltz, at det var den 24-årige Beckhams opgav, der endte med at koste ham en spirende ny karriere.

– Han havde en enkelt replik: "Hej". Men han blev ved med at sige det med britisk accent, og han stirrede direkte ind i kameraet, siger Nicola Peltz.

– Jeg tænkte: "Åh gud, vi bliver nødt til at komme videre". Så Brooklyn måtte lade livet.

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz mødte hinanden på musikfestivalen Coachella i 2017 og blev gift i 2022. Han har prøvet flere karrierer af, blandt andet som model, vært på et madlavningsprogram og som fotograf. Nu kan han også slette skuespil fra listen over jobmuligheder.

Sponsoreret indhold