Kendte27. januar 2022

Nicky Hilton gravid igen: Venter sit tredje barn

Hilton-arvingen kan snart udvide familien med endnu et medlem, når hun og manden bliver forældre for tredje gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

38-årige Nicky Hilton Rothschild går en dejlig sommer i vente.

Her udvider hun og ægtemanden, James Rothschild, 37, nemlig familien med endnu et medlem. Det bekræfter parrets talsmand overfor People.

Hotelarvingen og finansmanden blev gift tilbage i 2015 ved en storslået ceremoni ved Kensington Palace, og sammen har de i forvejen døtrene Lily Grace Victoria på fem og Theodora Marilyn på fire.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega822621_004.jpg
 Foto: MEGA

Nicky Hilton og søster Paris Hilton fejrede de gode nyheder om endnu en lille ny tidligere i januar. Foto: MEGA

Om den kommende lille ny bliver endnu en pige, eller om familien bliver beriget med en dreng. Det har parret endnu ikke udtalt sig nærmere om.

Nyder familien

Tilbage i februar 2020 kunne Hilton fortælle, hvordan elskede at have mulighed for at tilbringe mere tid end vanligt med sine to døtre under pandemien.

– På underlig vis elskede jeg, at jeg ikke kunne forlade huset i flere dage ad gangen. Der var noget hyggeligt ved at være låst inde sammen med min familie. Så den ekstra tid med familien var klart lykken ved pandemien, lød det fra hende.

Artiklen fortsætter under opslaget

Alligevel understregede hun videre, at det hun havde lært allermest af at være lukket inde med sine børn var ”tålmodighed og at være den bedste version af sig selv”.

– Jeg får altid dårlig samvittighed, når jeg er væk på arbejdsrejser. Men på den anden side, så synes jeg også, at det sætter et godt eksempel overfor dine børn, at du er passioneret omkring det, du laver, fortalte hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega812992_030.jpg
 Foto: MEGA

Nicky Hilton bliver snart mor til tre. Foto: MEGA

Hverken Nicky Hilton eller hendes mand har endnu selv kommenteret på de glædelige nyheder, eller delt det med deres millionvis af følgere.

Sponsoreret indhold