Kendte31. august 2022

Nicklas Bendtner er tilbage: Får egen dokumentarserie

Snart er den 34-årige fodboldguru tilbage på skærmen
Dokumentarserien med Nicklas Bendtner kommer til efteråret.
Dokumentarserien med Nicklas Bendtner kommer til efteråret.
 Foto: Jesper Sunesen

Det er, som om den tidligere angriber har det med at havne på forsiden af dagbladene, men nu lader det imidlertid til, at hans karriere og diverse fejltrin kan bruges i en anden sammenhæng.

Det er da heller ikke, fordi det ligefrem er fremmed for den tidligere fodboldspiller at lave tv. Senest har realityelskere kunne følge med i serien om hr. Bendtner og nu ekskæreste Philine Roepstorffs liv – både op- og nedture – men denne gang er det således blot Nicklas Bendtner, der er i fokus.

Dokumentarserien er i tre afsnit og fortæller historien om en af Danmarks største og mest omtalte, men i særdeleshed også udskældte, fodboldspillere i nyere tid.

Her får seerne indblik i historien om den talentfulde amagerdreng, der hurtigt får succes og pludselig har hele verden for sine fødder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Serien lover en "dybere forståelse af mennesket Nicklas Bendtner".
Serien lover en "dybere forståelse af mennesket Nicklas Bendtner".
 Foto: Viaplay

Det er dog, som om alt ikke blot er lutter lykke i fodboldverden – særligt uden for grønsværen – og samtidig bliver vi klogere på de svigt, som Nicklas Bendtner oplever fra sine nærmeste.

Dokumentaren dykker ned i særlige episoder i Bendtners liv, og seerne får blandt andet indblik i Bendtners svære afsked med fodboldkarrieren, mens også nutiden selvsagt er i fokus.

Dokumentarserien “Nicklas Bendtner: The Portrait” får premiere på Viaplay til efteråret.

Sponsoreret indhold