Kendte 30. april 2020

Nicklas Bendtner åbner op: Min søn skal blive som mig

Skandaler, voldsdom og en ødelagt karriere er det, som Nicklas Bendtner kan se tilbage på de seneste mange år. Alligevel håber den fallerede fodboldspiller, at sønnen Nicholas vil følge i hans fodspor
Foto: Dan Mariegaard

På et tidspunkt var han Danmarks bedste fodboldspiller, men Nicklas Bendtner huskes uden tvivl bedst for sine mange skandaler uden for kridtstregerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Senest har den tårnhøje angriber afsonet en dom for vold, efter han blev kendt skyldig i at have overfaldet en taxachauffør. Denne dom blev dog afsonet med fodlænke.

Også skulle man måske tro, at Bendtner håbede på, at hans niårige søn Nicholas ikke fulgte i hans fodspor. Men sådan forholder det sig dog ikke.

I det seneste afsnit af reality-føljetonen "Bendtner og Philine" fortæller Nicklas nemlig, at han håber, at hans søn også bliver fodboldspiller.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Thomas Laursen

Bendtner og Philine har allerede etableret sig som et af Danmarks mest prominente par. I deres egen tv-serie bliver der bestemt ikke holdt igen med afsløringer fra privatlivet, hvor det blandt andet kommer frem, at Nicklas har været Philine utro (Foto: Thomas Laursen)

- Grundet min kærlighed til fodbold ville det jo selvfølgelig være totalt blæret, hvis han også blev fodboldspiller, det er klart, siger Bendtner og uddryber:

- Man ville have en ting sammen, som er unik.

Nicklas er dog godt klar over, at fremtiden langt fra er givet for sønnen Nicholas, som han har sammen med Caroline Fleming.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Martin Høien

Nicholas på ni år har Bendtner sammen med den tidligere baronesse Caroline Fleming (Foto: Martin Høien)

- Han er så ung, at man ikke rigtig kan sige det nu. Lige nu handler det bare om at støtte ham på den bedst mulige måde, med hvad end nu han sætter sit hjerte til, lyder det fra Bendtner.

Du kan se klippet her, hvor Nicklas spiller med til Nicholas' fodboldtræning:

Sponsoreret indhold