Kendte15. februar 2021

Nicki Minaj i stor sorg: Far dræbt i ulykke

I weekenden ramte en tragedie den 38-årige rapper Nicki Minaj, der mistede sin far i en trafikulykke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicki_minaj_i_stor_sorg.jpg
 (Foto: MEGA)

Det var en såkaldt hit-and-run-ulykke, der er årsag til, at Nicki Minaj i weekenden måtte sige farvel til sin far Robert Maraj.

Han blev 64 år gammel.

Ifølge Nassau County Police i New York kom rapperens far fredag gående mellem Roslyn Road og Raff Avenue, da en bil ramte ham – og med det samme kørte væk fra stedet.

Det skriver TMZ.

I kritisk tilstand blev Robert Maraj straks kørt på hospitalet. Men skaderne var så voldsomme, at hans liv ikke stod til at redde – og i weekenden trak han således vejret for sidste gang.

Ifølge politiet er der på nuværende tidspunkt intet godt signalement af hverken føreren i bilen eller af køretøjet – og derfor beder de således offentligheden om hjælp til at opklare sagen.

Politiet i New York efterforsker sagen som en mulig drabssag – netop fordi bilisten flygtede fra stedet.

Nicki Minaj har endnu ikke selv udtalt sig om sagen, og det er en repræsentant for familien, der bekræfter dødsfaldet over for det amerikanske medie.

For fire måneder siden, i slutningen af september, blev den garvede ordsmed og gemalen Kenneth Petty forældre for første gang, da deres lille søn kom til verden.

Siden da har rapperen langt fra spammet sin Instagram-profil med billeder af den lille ny. Men et par få pletskud gemmer sig dog blandt opslagene:

Sponsoreret indhold