Kendte11. november 2022

Nick Lachey i stormvejr efter kontroversiel “Love Is Blind”-udmelding

Tv-værten har sat nettet i kog, efter han under det seneste “Love Is Blind”-reunion afsnit umiddelbart sender et diskret dis mod ekskonen Jessica Simpson
Nick Lachey
Nick Lachey er kommet i vælten, efter en ganske særlig kommentar, han kommer med i det sidste afsnit af "Love Is Blind".
 Foto: Evan Agostini/ Invision/AP

Det er kun få døgn siden, tv-værten og sangeren Nick Lachey, 49, sammen med sin hustru, Vanessa Lachey, 42, endnu en gang stod i spidsen for at samle de seneste medvirkende i Netflix-hittet “Love Is Blind”.

Det blev til et reunionafsnit der – ligesom ved de foregående sæsoner – skabte stor debat online.

Denne gang var dog ikke kun grundet deltagerne, men særligt grundet sangeren Nick Lachey, der jo agerer tv-vært på datingeksperimentet sammen med sin hustru, Vanessa Lachey.

For under en samtale med Netflix-stjernen Matt Bolton, der havde været gift før, inden han mødte sin nye flamme og nu hustru i “Love Is Blind”, Colleen Reed, giver Nick Lachey ham en fist bump, mens han siger:

– Ægteskab er altid bedre anden gang.

Der blev ikke sagt yderligere i programmet om sangerens umiddelbart nedgørende kommentar til hans første hustru, Jessica Simpson, som han var gift med fra 2002 til 2006.

Nick Lachey og Jessica Simpson
Nick Lachey fotograferet sammen med Jessica Simpson i 2005.
 Foto: Jim Ruymen/Reuters/Ritzau Scanpix

Men det blev der i den grad online, efter afsnittet havde premiere onsdag.

Flere har kommenteret, hvordan det var “unødvendigt” for Nick Lachey at bringe Jessica Simpson ind i samtalen, mens andre beskriver sangeren som respektløs.

– Nick er såååå fucking underlig for at disse sit korte ægteskab med Jessica, skriver en anden bruger på Twitter, mens en tredje kommenterer, at Lachey bare burde “fucking tie stille”.

Det er dog ikke første gang, fans ærligt hører om forholdet mellem Nick Lachey og sangerinden Jessica Simpsons.

De to var nemlig hovedpersonerne i MTV realityserien “Newleyweds: Nick and Jessica”. Serien nåede at få tre sæsoner, og den viste flere af parrets både op- og nedture.

Den sidste sæson løb over skærmen i 2005 – kun et år inden de to lod sig skille.

I 2011 giftede han sig med sin nuværende hustru, Vanessa Lachey, efter de to mødte hinanden under optagelserne til hans musikvideo “What’s Left og Me” i 2006.

Nick Lachey og Vanessa Lachey
Nick Lachey fotograferet sammen med Vanessa Lachey i september 2021.
 Foto: Danny Moloshok/AP/Ritzau Scanpix

En musikvideo, som sangeren også henviser til under reunionafsnittet af den tredje sæson af “Love Is Blind”.

Parret har sammen børnene Camden på 10, Phoenix på fem og Brooklyn på syv.

Jessica Simpson er også selv blevet gift igen. Hun fandt kærligheden hos NFL-stjernen Eric Johnson, efter de to mødte hinanden gennem en række fælles venner i 2010.

Parret blev gift i 2014, og de har også siden budt tre børn velkommen til verden: Maxwell på 10, Ace på ni og Birdie på tre.

For knap et år siden udgav Jessica Simpson bogen “Open Book”, der rummede flere fortællinger fra hendes tid med sangeren. Nick Lachey selv udtalte dog ret hurtigt, at han ikke havde noget ønske om at læse sin ekskones fortællinger.

– Jeg ved, hvad sandheden er, jeg har ikke brug for at læse det, eller læse nogens version af det i en fortælling, som jeg kender, som jeg levede. Nej, jeg har ikke læst den, lød det fra ham sidste år.

Sponsoreret indhold