Kendte 3. juni

Nick Jonas om at være far: – Jeg er så taknemmelig

Jonas Brothers-sangeren blev far for første gang i januar, da han og hustruen, Priyanka Chopra blev forældre til en lille pige
Nick Jonas

Nick Jonas fortæller ærligt om, hvordan hans syn på livet har ændret sig, siden han blev far i starten af året.

Foto: MEGA

Det kom som glædelig overraskelse, da det i slutningen af årets første måned stod klart, at den 29-årige Nick Jonas og hans hustru gennem ni måneder havde gemt på en sød hemmelighed.

Ved hjælp af en rugemor kunne de to i januar nemlig kalde sig forældre for første gang, da datteren Malti Marie kom til verden.

Parret måtte dog, trods de lykkelige omstændigheder, tilbringe det første lange stykke tid med en vis usikkerhed.

I maj afslørede de to, at datteren gennem de sidste 100 dage havde været indlagt på neonatalafdelingen.

Artiklen fortsætter under billedet

Nick Jonas og Priyanka Chopra

Nick Jonas og Priyanka Chopra kunne i starten af maj dele det første billede af deres datter, Malti Marie.

Foto: Instagram

Siden har de nybagte forældre dog brugt al deres tid på at nyde glæden ved endelig at være hele familien samlet i hjemmet, og i et nyt interview med E! News kan Jonas endelig sætte ord på, hvordan det er at være far.

– Alting er meget mere intenst, end det var før. Jeg tror, at nu handler det om at forsøge at være så meget til stede i nuet som muligt, lyder det blandt andet fra ham, inden han fortsætter:

– Jeg er så taknemmelig og endelig at have fået det fantastiske perspektiv ved at være en forælder.

Artiklen fortsætter under billedet

Nick Jonas og Priyanka Chopra
Foto: MEGA

Sangeren lagde desuden vægt på, at trods han nu er meget fokuseret på at være der for datteren og nyde hvert et minut af sin nye tilværelse, så har han ikke glemt, hvad han og hustruen oplevede, da datteren var indlagt.

– Som far og som en onkel, så kan jeg ikke lade være med at tænke på alle de børn, der er blevet mistet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om parret ærligt åbnede op om, at datteren brugte de første måneder af sit liv på hospitalet, så har hverken Jonas eller Priyanka Chopra fortalt mere om, hvorfor datteren var indlagt.

Eftersom hun var indlagt på neonatalafdelingen kan det handle om undervægt, lige så vel som, at datteren har haft lidt startvanskeligheder med livet.

– På denne mors dag kan vi ikke lade være med at tænke på de sidste par måneder, og hvilken rutsjebanetur vi har været på. Noget, som vi ved flere andre også har oplevet … alle familiers oplevelse er unik og kræver en vis mængde håb. Vores har været et par krævende måneder, og nu står det klart, at hvert øjeblik er helt perfekt og vigtigt, skrev parret blandt andet tidligere i maj om indlæggelsen.

Sponsoreret indhold