Kendte 14. maj

Nick Jonas og Priyanka Chopra efter svær indlæggelse: Hun er et mirakel

Sangeren og skuespillerinden blev på hemmelig vis forældre til en lille datter i januar, men siden skulle det vise sig, at den første søde tid som forældre var knap så sød og nem som forventet for parret
Foto: MEGA

Det kunne de begge afsløre på deres Instagram-profiler, hvor de desuden kunne fortælle, at den lille datter kom til verden ved hjælp af en rugemor.

Siden var der dog komplet radiotavshed.

Lige indtil for få dage siden. Her kunne stjerneparret nemlig fortælle, at datteren, Malti Marie de seneste 100 dage havde været indlagt på neonatal, men at de nu endelig havde fået lov til at tage hende med hjem.

– Nick og Priyanka kunne ikke være mere lykkelige for endelig at have deres lille pige derhjemme, lyder det fra en kilde tæt på det fortsat nybagte forældrepar til US Weekly.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Det første og hidtil eneste billede, som Nick Jonas og Priyanka har delt af deres lille familie. Foto: Instagram

Hverken Chopra eller Jonas har endnu sat ord på, hvorfor deres lille datter havde behov for at være indlagt i så lang tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men uanset har det været nogle enormt svære måneder for parret.

– De her sidste par måneder, de har været hjerteskærende, men der var ingen af dem, der på noget tidspunkt opgav håbet, og de har begge været meget optimistiske, fortæller insideren videre.

Selv kalder parret datteren for “et lille mirakel”.

– Ingen af dem kan vente med at kunne forkæle hende og ikke mindst starte det her nye kapitel i deres liv som forældre. Malti har uden tvivl bragt dem tættere sammen, især fordi det er første gang for dem begge, og de er ved hinandens side hele tiden, fortæller kilden videre.

Selv om nyheden om deres parrets nyeste tilføjelse til familien først kom i januar, efter hun var kommet til verden, så løftede Chopra allerede sløret for drømmen om en familie bare uger før annonceringen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

I et interview med Vanity Fair lød det nemlig fra hende, at det med “Guds vilje vil ske, når det sker”.

Nick Jonas og Priyanka Choptra blev gift i 2018, men de to har dannet par siden 2016, efter Jonas sendte skuespillerinden en sød besked til hende på Instagram.

Sponsoreret indhold