Kendte 4. februar 2022

Nick Cannon undskylder efter babynyhed: Skulle ikke have nævnt Zen

Det kom som både en glædelig overraskelse, og måske også et chok for flere, da talkshowværten for nylig kunne bekræfte, at han venter endnu et barn og dermed bliver far for ottende gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I weekenden begyndte overskrifterne om, at den 41-årige talkshowvært Nick Cannon skal være far igen, efter han blev set afholde et babyshower sammen med modellen Bre Tiesi.

Få dage senere valgte han da også selv at bekræfte de glædelige nyheder om endnu en familieforøgelse, da han mandag skulle vise ’dagens billede’ i sit show ”The Nick Cannon Show”.

– Det her er Bre, den næste mor til vores barn, der er en lille dreng, fortalte han blandt andet sine gæster i studiet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Nick Cannon og Bre Tiesi til deres babyshower i weekenden. Foto: Ritzau Scanpix

Men i sin annoncering af sit ottende barn følte han også et behov for at sætte ord på det ubegribelige tab, han led for bare få måneder siden, da hans yngste søn, Zen døde blot fem måneder gammel.

I programmet fortæller han, hvordan han kendte sin til kommende søns ankomst, inden Zen døde, og at han siden har kæmpet med at finde ud af, hvornår ”det rette tidspunkt” ville være at dele nyheden.

Noget, som siden fik flere til tasterne. Ikke mindst moren til Zen, Alyssa Scott.

Hun valgte kort tid efter udsendelsen på sin egen Instagram-story at dele, at det ”gjorde ondt”, da Zen blev en del af ”en samtale, der ikke er i tråd med hans lys”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Et af de sidste billeder Nick Cannon fik sammen med sin søn, Zen. Her i armene på moren, Alyssa Scott. Foto: Ritzau Scanpix

Torsdag valgte Cannon derfor at undskylde sine ord.

– Det lød som om, at jeg måske sammenlignede eller måske diskuterede, da jeg snakkede om tabet af min søn Zen, mens jeg også snakker om det nye barn, som jeg bliver far til. Det behøvede jeg ikke. Det behøvede jeg ikke gøre, fortæller han.

Han uddyber videre og understreger:

– De fortjener begge respekt … Jeg ved, at jeg godt kan være bedre, når jeg skal håndtere svære og sensitive emner. Så jeg lover jer, jeg lover mine børns mødre, jeg lover min familie, at jeg vil være bedre og være mere forstående, omsorgsfuld og medfølende.

Udover at undskylde for sine ord, fortæller Cannon videre sine gæster i studiet, at de ikke skal være i tvivl om, at han fortsat er i sorg og er det ”hver eneste dag”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Nick Cannon bliver meget snart far igen. Foto: MEGA

Nick Cannon og Bre Tiesi har endnu ikke afsløret, hvornår den kommende søn er sat til at ankomme til verden.

Sponsoreret indhold