Kendte10. april 2020

Netflix bekræfter: Nyt ”Tiger King”-afsnit udkommer om TO dage

Netflix bekræfter, at det nye afsnit af den voldsomt populære serie ”Tiger King” udkommer 12. april
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_0085_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Det er én af de mest populære serier nogensinde – og millioner af fans har bedt til, at der snart kom mere.

Og nu kommer Netflix så med rigtig gode nyheder:

Det nye afsnit af den voldsomt populære serie ”Tiger King” udkommer om bare to dage.

Det nye afsnit har fået titlen ”The Tiger King and I” og er et talkshow hostet af Joel McHale. Undervejs vil der være helt nye interviews med nogle af hovedpersonerne i serien: John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, Jeff og Lauren Lowe.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det lader dog desværre ikke til, at vi får nye ord fra hverken Joe Exotic eller Carole Baskin – de to var ellers nogle af de helt bærende roller i selve ”Tiger King”-serien.

”Tiger King”, der er spækket med den ene vilde personlighed efter den anden, fortæller den vilde, vanvittige og bizarre historie om zooejeren Joe Exotic, der hyrer en lejemorder for at skaffe sin værste fjende – dyrerettighedsforkæmperen Carole Baskin – ad vejen.

Desværre for Joe Exotic – og heldigvis for Carole Baskin – var den lejemorder, som Joe Exotic kontaktede i 2017 slet ikke lejemorder. Han var i stedet en FBI-agent, der arbejdede undercover.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/tigerking_murdermayhemandmadness_limitedseries_episode1_00_12_38_20_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Carole Baskin. Foto: Netflix

Hele affæren endte med at koste Joe Exotic 22 års fængsel, og tigerkongen afsoner lige nu sin lange fængselsstraf i Oklahomas Grady County Jail.

Det er dog ikke mange dage siden, at Donald Trump lovede at gå ind i sagen og se på, om der var 2n mulig benådning på vej til Joe Exotic.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/joe_exotiv.jpg
 (Foto: MEGA)

Joe Exotic afsoner i dag en fængselsdom på 22 år. Foto: MEGA

Det er heller ikke mange dage siden, det kom frem, at der er endnu en dokumentar på vej. Den dokumentar vil fokusere på historien om Carole Baskin og hendes forsvundne ægtemand.

Hendes ægtemand forsvandt på mystisk vis tilbage i 1997 og flere mener i dag, at Carole Baskin fodrede hendes ægtemand til parrets mange tigre. Du kan læse hele mysteriet om hendes mand her.

Sponsoreret indhold