Kendte19. januar 2022

Nej tak! Paris Hilton vender ikke tilbage

Der er ganske skuffende nyheder til de fans, der nød at se, hvordan Paris Hilton bevægede sig rundt i et køkken i et forsøg på at lave lækker mad
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget tyder på, at det alligevel ikke var den helt store succes, da Netflix sidste år blændede op for deres nyeste skud på madlavningsstammen: ”Cooking With Paris”.

I programmets første sæson kan seerne ellers more sig over, hvordan den 40-årige realitystjerne og hotel-arving Paris Hilton tydeligvis aldrig rigtigt selv har stået for at sætte mad på bordet.

I sæsonens seks afsnit forsøger hun sig blandt andet med det helt store julebord og mindre italienske måltider i både det søde og det salte køkken. Men det er bestemt ikke alting, der går som forventet.

Hverken i køkkenet eller for realityserien.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/cwp_turkey_unit_03623r.jpg
 Foto: Netflix

Paris Hilton i "Cooking With Paris". Foto: Netflix

Nu melder Netflix nemlig ud, at de ikke har tænkt sig at forny serien med endnu en sæson, og Paris må derfor nøjes med at boltre sig i køkkenet uden kamera på.

Det skriver flere medier, herunder People og Entertainment Weekly.

Hilton-arvingen har da også andet at bruge sin tid på i øjeblikket. Det er kun få måneder siden, Hilton fik lov til at sige ”ja” til sin mand, Carter Reum, da de blev gift under en storslået tv-ceremoni.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega804970_083.jpg
 Foto: MEGA

Paris Hilton og ægtemanden Carter Reum. Foto: MEGA

Selve brylluppet kan ses i tv-programmet ”Paris in Love”, der fik premiere på dagen for brylluppet, og det sidste afsnit får eftersignende premiere senere denne måned, hvor altså parret endelig siger ”ja” til hinanden.

Sponsoreret indhold