Kendte 23. december 2019

Neel: Julekalender er et stort ansvar

I ”Tinka og Kongespillet” spiller Neel Rønholt nissen Nille, og hun tager sit job meget alvorligt – for børnenes skyld.
Foto TV 2

Når man hver eneste aften i december er på skærmen, hvor danskerne følger med i julekalenderen, så er det et stort pres på en skuespillers skuldre. Det mener Neel Rønholt, 35, som selv spiller Nille i TV 2’s ”Tinka og Kongespillet”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er 24 dage, hvor folk lever sig ind i det univers, som rammer hele familien. Jeg synes, det er rigtig fedt at lave julekalender, og jeg synes også, det er et stort ansvar, lyder det fra Neel.

- Lige såvel som når jeg tænker tilbage på ”Jul på slottet”, som er den jeg husker tilbage på og er vokset op med, så har man ansvar for at gøre det så godt, som man overhovedet kan. Og derfor er jeg så glad for, at folk har gjort sig så umage, og det (julekalenderen, red.) er blevet mega flot. Det er sejt, at der bliver sendt et signal om at man kan sætte barren højt, lyder det stolt fra den smukke skuespiller, som selv elsker julen.

- Jul i det hele taget betyder meget for mig, og julekalendere! Nu har jeg både været med i ”Tinka” og ”Juleønsket”, som vi lavede for nogle år siden, og det er et stort ansvar. Nu ved jeg, at en generation af børn kommer til at vokse op med ”Tinka”, siger Neel Rønholt, der lige nu nyder at holde fri i december sammen med sine døtre, som hun har med Jens Sætter-Lassen.

Neel har haft et travlt år med masser af arbejde – og senest sin deltagelse i ”Vild med dans”, hvor hun dansede med Michael Olesen.

- Der er ikke noget bedre end at holde fri, når man har knoklet, siger hun.

Sponsoreret indhold