Kendte30. oktober 2023

Nedtursramt Kesi måtte tage et job i tøjbutik: Undgik kunderne

Det var ikke nemt at gå fra feteret musikstjerne til ekspedient i en tøjbutik for rapperen Oliver Kesi
Tiden som fattig kunstner er for længst forbi for Oliver Kesi. 
Tiden som fattig kunstner er for længst forbi for Oliver Kesi.
 Foto: Thomas Laursen

Det går op og ned i showbiz. Det ved Kesi om nogen trods sin enorme succes de senere år.

For i midten af 10’erne ramte gulddrengen et lavpunkt i sin karriere, som han ser tilbage på i et stort interview med Politiken.

Her har den 31-årige ”Blå himmel”-hitmager med det borgerlige navn Oliver Kesi Chambuso udvalgt ti billeder, som interviewet kredser om.

Et af billederne er fra 2018, hvor han spillede sin første udsolgte koncert i Store Vega i København.

På førnævnte billede står Kesi på scenen badet i lyset fra tusindvis af mobillommelygters skær, og det er ikke bare billedet på succes, men også billedet på, at hårdt arbejde betaler sig.

Han beskriver koncerten som en milepæl, for den lå lige i kølvandet på en nedtursperiode med en udgivelse og en tour, som ikke solgte særlig godt.

Regningerne skulle dog stadig betales, og ”Ibiza”-sangeren måtte finde sig et almindeligt arbejde ved siden af musikken.

- Jeg fik job i Wood Wood som tøjekspedient for at få det hele til at løbe rundt. Hvis der kom nogen ind i butikken, der så ud, som om de genkendte mig, kunne jeg godt finde på at lade, som om jeg shoppede derinde, fordi jeg ikke lige orkede at tage snakken om, hvor jeg var der, fortæller han til avisen.

Trods timerne i tøjbutikken, kløede han fortsat på med musikken, og i dag kan man ikke komme udenom Kesi, når man tænder for radioen.

Det er da også smittet gevaldigt af på pengepungen. I 2022 tjente den dansk-tanzanianske rapper svimlende 3.608.071 kroner efter skat i sit anpartsselskab KESI, mens formuen i firmaet løber helt op i 6,9 millioner kroner.

Derudover har musiksmeden 6,6 millioner kroner i sit holdingselskab OSOK Holding ApS. Så man må bare konkludere, at det er gået meget godt for Kesi, siden han langede trøjer over disken i Wood Wood.

Sponsoreret indhold