Ne-Yo skal skilles

Foto: MEGA

Efter fire års ægteskab er det forbi mellem sangeren Ne-Yo og hans hustru Crystal Smith. 

Det er den 40-årige R&B-stjerne, der selv bekræfter bruddet i podcasten "Private Talk With Alexis Texas".

- Det er langsomt, men sikkert ved at blive offentligt kendt, at jeg og min hustru har besluttet os for at blive skilt, fortalte en ærlig Ne-Yo i podcasten. 

- Det er ikke noget sørgeligt, det er er mere os, der indser... for at gøre en lang historie kort, så kommer jeg aldrig til at tale dårligt om hende. Sådan en person er jeg ikke. Der er intet skidt at sige om hende. Hun er en fantastisk kvinde. Hun er mor til mine børn, og det vil hun altid være, og jeg vil altid respektere hende, lød det yderligere fra hitmageren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ne-Yo med sin mor, Loraine Smith, sønnen Mason Smith, sønnen Shaffer Smith, datteren Madilyn Smith, hustruen Crystal og sønnen Roman Smith. Foto: MEGA

Parret blev gift i februar 2016, og en måned senere kom sønnen Shaffer til verden. Deres anden søn Roman blev født i 2018. Derudover har Ne-Yo to børn fra et tidligere forhold. 

- For at gøre en lang historie kort, så har hun dæmoner som alle andre, det har jeg også, fortalte Ne-Yo om skilsmissen og fortsatte: 

- Vi har indset, at vores dæmoner ikke passer sammen, og indtil vi begge får styr på vores personlige dæmoner, så er det vanskeligt for os at forblive gift. Når det er sagt, så er det enden af et kapitel, ikke enden på en bog. Som jeg sagde, så hun mor til mine børn, og jeg elsker hende højt. Vi kommer til at være en familie for evigt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close