Kendte13. juli 2020

Naya Riveras tragedie: Her er hendes liv

Fra bedårende barnestjerne til glamourøs "Glee"-cheerleader - Her er Naya Riveras liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mens håbet ebber ud, og politiet holder pressemøde om det ligfund, der mandag aftens dansk tid er sket i Lake Piru i Californien, så holder fans af den 33-årige Hollywood-stjerne Naya Rivera stadig vejret.

Hun forsvandt på en bådtur med sin 4-årige søn Josey onsdag den 8. juli - Og seks døgn efter er hendes skæbne endnu ikke slået fast.

Dog kunne politiet i Ventura County berette om et fund af et lig ved søen, hvilket de forventer at holde et pressemøde om senere.

Bjærgningen er ifølge politikredsens Twitter i gang i øjeblikket, men det er endnu uvist, om det er Naya Rivera, som man har fundet.

I toppen af artiklen kan du se en gennemgang af Riveras flotte karriere - fra sitcom-børnestjerne til syngende muscial-stjerne i tv-hittet "Glee".

Født i Californien med både Puerto Ricansk, afrikansk og tysk baggrund - begyndte hun i sammen model-agentur som sin mor, hun var blot ni år gammel.

Hun lavede reklamer i flere år, før hun landede en rolle i serien "The Royal Family", der havde en kort levetid på CBS.

I 2009 blev hun castet i rollen som Santana Lopez i tv-serien "Glee".

https://imgix.seoghoer.dk/mega688248_010.jpg
 Foto: MEGA

Politiet i Ventura County har fundet et lig ved den sø, hvor den 33-årige stjerneskuespiller forsvandt for næsten en uge siden
(Foto: MEGA)

Rivera har ved siden af tv-karrieren haft gang i musikken som både udøvende kunstner og sangskriver stort set hele sit liv. Hun blev signet med Columbia Records i 2011, og smed en single - "Sorry" - på gaden i 2013. Med på nummeret var hendes eksforlovede Big Sean.

Naya Rivera har udtalt, at hun ville have været blevet forfatter, hvis ikke det var for den strålende tv- og filmkarriere. I 2016 fik hun sin pigedrøm opfyldt, da hun udgav bogen "Sorry, Not Sorry - Dreams, Mistakes and Growing Up", hvori hun blandt andet luftede sine konflikter med kollegaen på "Glee", Lea Michele.

Se en gennemgang af Naya Riveras liv og karriere i toppen af artiklen

Sponsoreret indhold