Kendte9. juli 2020

Naya Rivera forsvundet: Nu bryder ekskæresten Big Sean tavsheden

Den 32-årige rapper, der tidligere var forlovet med Naya Rivera, giver nu udtryk for bekymring under hendes foruroligende eftersøgning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megar26675_1.jpg
 Foto: MEGA

Mens politiet og redningsflok stadig leder efter den forsvundne 33-årige "Glee"-stjerne Naya Rivera ved en sø i Californien, træder hendes eks-forlovede Big Sean frem og udtrykker sin bekymring.

"Bed for Naya Rivera. Håber, hun er okay," står der i det første af en række opslag på Twitter, som Big Sean liker.

Bekymringerne bliver gradvist større, mens håbet svinder for den 33-årige mor til lille Josey, der blev fundet alene i en båd på Pilu-søen i Californien.

Den 4-årige forklarede politiet, at hans mor var hoppet i vandet, men aldrig kommet op igen. De to havde lejet en patoon-båd om eftermiddagen onsdag. Torsdag morgen er eftersøgningen stadig i fuld gang.

Et andet af Big Seans likede posts indeholder et af Nayas Twitter-citater. Det er skrevet for bare seks dage siden, lyder det.

"Uanset hvilket år det har været, hvilke omstændigheder eller udfordringer som opstår fra dag til dag, så er det at være i live en velsignelse. Få det bedste ud af i dag, og alt det som du er givet. Dagen i morgen er der ikke garanti for," står der ganske rigtigt på i uhyggeligt profetiske posts.

https://imgix.seoghoer.dk/mega687349_008_0.jpg
 Foto: MEGA

Den lejede Patoon-båd hvor den 4-årige blev fundet alene - Naya er stadig ikke fundet
(Foto: MEGA)

Desuden har rapperen liket et opslag, der opfordrer til ikke at indstille eftersøgningen med helikoptere og dykkere over natten.

Politimyndighederne i området, Ventura County, skrev ellers på de sociale medier, at de genoptage jagten ved daggry.

Efter seks måneders dating blev Big Sean og Naya Rivera forlovet i 2013. Dog varede det ikke længe, for allerede efter fem måneder med ringen på fingeren, gik de to fra hinanden efter talrige rygter om utroskab.

Sladderen gik på, at Big Sean skulle have været Naya Rivera utro med verdensstjernen Ariana Grande.

Rapperen datede herefter Ariana i ni måneder, mens Rivera blev gift med sin ekskæreste Ryan Dorsey, som hun havde kissemisset med fire år forinden.

De blev gift den 19. juli 2014, og fik sammen sønnen Josey i 2015. Tre år senere, i 2018, gik de to fra hinanden.

Sponsoreret indhold