Kendte17. november 2023

Navnet afsløret: Det hedder Kourtney Kardashians og Travis Barkers lille søn

Det er samtidig også endelig kommet frem, hvornår det lille vidunder kom til verden
Kourtney Kardashian and musician Travis Barker arrive for the 64th Annual Grammy Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas on April 3, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Kourtney Kardashian og Travis Barker.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Det er over en uge siden, at Kourtney Kardashian og Travis Barker blev spottet, da de forlod hospitalet efter fødslen af deres første fælles barn.

Siden da har der ikke været meget nyt om det lille vidunder, og der er derfor blevet spekuleret i både navnet samt den præcise fødselsdato.

De to ting er dog nu kommet frem.

Flere amerikanske medier, heriblandt People Magazine, er nemlig kommet i besiddelse af fødselsattesten, og her fremgår det, at den lille dreng hedder Rocky Thirteen Barker.

Det fremgår ligeledes, at han kom til verden den 1. november, hvilket betyder, at det var et forholdsvist langt hospitalsophold for Kourtney Kardashian og Travis Barker.

De forlod nemlig først hospitalet den 7. november.

47-årige Travis Barker har i forvejen to voksne børn med modellen og realitypersonligheden Shanna Moakler, mens 44-årige Kourtney Kardashian har tre børn i alderen 8 til 13 med sin eksmand, Scott Disick.

Rocky Thirteen Barker er kendisparrets første fælles barn.

Rocky skulle være inspireret af Suicidal Tendencies-guitaristen Rocky George samt filmen "Rocky", der har Sylvester Stallone i hovedrollen som Rocky Balboa.

Selvom navnet på sønnen først er kommet officielt frem nu, så kom Travis Barker faktisk til at afsløre navnet tilbage i oktober.

Her talte han nemlig over sig i en podcast, hvilket du kan læse mere om lige her.

Sponsoreret indhold