Kendte15. oktober 2022

Natasja Crone har mistet sin far: - Tak for at være sådan en dejlig far

"Go' Aften Live"-vært hylder sin netop afdøde far i et rørende opslag
Natasja Crone
Natasja Crone har mistet sin far, Erik Crone efter længere tids sygdom.
 (Foto: All Over)

Natasja Crone har mistet sin elskede far Erik Crone.

Det fortæller hun på Instagram under et billede af sin aføde har flankeret af Natasjas to sønner Noah og Samuel.

Den 52-årige tv-vært skriver, at familien var forberedt på, at han nok ikke var kandidat til at slå netop afdøde dronning Elizabeths alder, for den seneste tid har han været ramt af hele to kræftdiagnoser.

Heldigvis har han længe været forskånet for de værste gener indtil for få måneder siden. Og så gik det stærkt, fortæller hun.

- De sidste to uger holdt vi ham i hånden hver dag og talte om det store, det sjove og det alvorlige, skriver hun.

Erik ville forsikre sig, at Natasja og hendes søster vidste, at de var det vigtigste i hans liv, inden han trak vejret en sidste gang.

- Vi var aldrig i tvivl. Han viste det konstant i sin omsorg og endeløse hjælpsomhed - uanset om han boede i København, i Holte, i New York, på Ærø eller på Lolland, fortæller hun.

Natasja Crone sammen med sin far Erik i anledning af hans 60-års fødselsdag i 2006.
Natasja Crone sammen med sin far Erik i anledning af hans 60-års fødselsdag i 2006.
 Foto: Ole Bjørk

Erik var filmproducent, men inden han greb kameraet, sang han i kirkekor og lagde i følge datteren en stabil andenstemme. Det gjorde han helt til det sidste.

- Da jeg sang "Here, There and Everywhere" for ham for et par dage siden på Svanevig Hospice for nogle dage siden, var jeg i tvivl om, hvorvidt han hørte noget som helst gennem iltmaske og morfin, skriver hun.

Men det gjorde han. For pludselig brummede han med på Beatles-sangen.

- Da jeg anerkendte det talent i den situation med et "Hey, du lægger stadig en total god andenstemme, Muffe", svarede han knastørt "I know", skriver hun i det lange opslag, hvor hun hylder ham som det forbillede han har været for familien og ikke mindst Natasjas to drenge, Noah og Samuel.

- Så kære Erik aka Muffe - tak for at være sådan en dejlig far og morfar - og sådan et fint forbillede på at leve livet med en ukuelig tro på, at det hele nok skal gå, lyder det i opslaget, som du kan læse i isin fulde længde herunder:

Sponsoreret indhold