Kendte3. juni 2020

NASA vil lave film med Tom Cruise i rummet

Den amerikanske rumfartsadministration, NASA, har store planer med skuespilleren Tom Cruise
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tom-cruise.png
 Foto: MEGA

Tom Cruise er efterhånden godt kendt for sine evner til at udføre vilde actionstunts - og det er sådan set ligegyldigt, om det drejer sig om at dingle fra et fly i luften eller kravle op ad et højhus. Skal det være med i filmen, så gør Tom det.

Nu har NASA imidlertid sagt ja til at hjælpe med et projekt, der med god sandsynlighed kan kåres som det vildeste stunt, Tom Cruise nogensinde har lavet - og kommer til at lave.

NASAs administrerende direktør, Jim Bridenstine, er i hvert fald helt klar på at sende den 57-årige "Top Gun"-skuespiller i rummet.

- Folk spørger mig om Tom Cruise hele tiden nu, siger NASAs administrerende direktør, Jim Bridenstine ifølge Indie Wire.

- Svaret er ja, vi ville elske at få Tom Cruise til at flyve til den internationale rumstation og lave en film. Det er jeg helt klar på. Vi vil gøre, hvad vi kan for at få det til at ske.

- Der var en dag, da jeg gik i grundskole, hvor jeg så "Top Gun". Fra den dag af vidste jeg, at jeg ville være pilot. Det er bare sådan, det var, lyder det fra Bridenstine, der håber, at en film med Tom Cruise i rummet uden green screen-hjælp vil inspirere unge mennesker.

- Hvis vi kan få Tom Cruise til at inspirere en skoleelev til at melde sig ind i flåden og blive pilot, hvorfor kan vi så ikke få Tom Cruise til at inspirere den næste Elon Musk? Det er det, vi har brug for, siger han.

Det er indtil videre "Edge of Tomorrow"-instruktøren Doug Liman, der forventes at skulle instruere Tom Cruise i den kommende rumfilm, der endnu ikke har fået sig en titel.

Tom Cruise er senere på året filmaktuel med "Top Gun 2: Maverick". Filmen forventes at få premiere i de danske biografer den 25. december.

Sponsoreret indhold