Kendte17. maj 2016

Narkohund på opgave i Jylland – fandt noget helt andet i haven

Politiet blev søndag kaldt ud til en sag om husspektakler i Hurup, og ordensmagten medbragte en narkohund, da det tydede på, at der også foregik narkohandel på adressen. Den dygtige vovse fandt dog noget helt andet end narkotika
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hund_front_0.jpg
 Arkivfoto: All Over

En narkohund leder – som navnet også antyder – efter narko. Men den vakse vovse kan altså andet end at snuse sig frem til gemte poser med kokain og amfetamin.

En narkohund i Hurup i Jylland fik formentlig ekstra klap og kiks, efter at den søndag fik færten af noget ganske andet.

Midt- og Vestjyllands Politi blev i weekenden kaldt ud til en sag om husspektakler i den lille stationsby tæt på Thy. Ordensmagten medbragte også en narkohund, da noget tydede på, at der blev handlet narkotika på adressen.

Men vovsen fandt altså noget helt andet, da den snusede rundt i haven. Den fandt nemlig hele 211.000 kroner i kontanter gravet ned i haven.

Det skriver TV 2.

Husets og havens ejer forklarede, at de mange penge stammede fra hans pension – og at nogle af pengene også var tjent via salg af biler. Men ordensmagten troede ikke helt på den historie og kontaktede derfor skattefogeden, der kunne fortælle, at manden havde en overordentlig stor gæld til det offentlige.

Faktisk var gælden så stor, at hele beløbet blev konfiskeret – lige på nær 2.500 kroner.

Manden er løsladt igen, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til TV 2. Politiet er dog stadig ved at undersøge, om der handles med stoffer fra adressen.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_75.png
null

Sponsoreret indhold