Kendte9. september 2022

Nanna Hovgaard fra "Fries before guys" er gravid

Den populære podcastvært Nanna Hovgaard kan nu annoncere for lytterne i “Fries before guys” er gravid
Nanna Hovgaard (tv) og Josephine Kuhn har lavet podcasten "Fries Before Guys" siden 2016 og har gjort det til deres levevej at podcaste. nbsp;
Nanna Hovgaard (tv) og Josephine Kuhn har lavet podcasten "Fries Before Guys" siden 2016 og har gjort det til deres levevej at podcaste.
 Foto: Ritzau Scanpix/ Emma Sejersen

Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn er de to veninder, der hver fredag lukker lytterne ind i deres personlige univers, hvor de i podcasten “Fries before guys” deler ud af deres egne og lytternes følelser og oplevelser.

De to har før delt både deres glæde og sorg foran mikrofonen, når de har talt om Josephine Kuhns graviditet og fødsel, samt Nanna Hovgaards bryllup og skilsmisse. De har snakket om sorgen ved at miste en veninde og kampen mod spiseforstyrrelse. I dagens afsnit er det en af de lykkelige nyheder, der bliver delt.

Afsnittet hedder noget så sigende som “Nanna er gravid”, og de to aalborgensiske værter, der begge flytter til København, snakker om Nannas graviditet, og hvilke følelser hun har haft de første tre måneder.

Gravide Nanna afslører for lytterne, at hun er i 15. uge af sin graviditet og er sat til at have termin den 7. marts. Faren til barnet er kæresten Frederik, som hun har været sammen med siden april sidste år. De to fandt sammen kort efter hendes skilsmisse, men havde dog været venner i mere end ti år, inden de fandt sammen som par.

Den anden halvdel af podcast-duoen Josephine Kuhn er mor til datteren Sienna, der blev født 26. september 2021.

Sponsoreret indhold