Kendte 31. januar 2022

Nancy har Paghs millioner i sigte: Den rige enke

Den sidste af Klaus Paghs koner behøver ikke mangle noget resten af livet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Intet tydede på, at et liv på første klasse ventede 25-årige Usanee, da hun lige var gået fra faderen til sit lille barn, fordi han havde været hende utro.

Den thailandske kvinde besøgte sin søster i havnebyen Phuket, hvor hun måtte sove på det hårde gulv – indtil hun tilfældigt mødte en dansk mand, der forelskede sig i hende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Martin Høien)

– Tænk, at man nærmest skal over på den anden side af kloden for at blive lykkelig og glad, sagde Klaus Pagh om mødet med sin store thailandske kærlighed, Nancy. (Foto: Martin Høien)

Manden var den 45 år ældre Klaus Pagh, der fik lokket sin “Nancy”, som han kaldte hende, til Danmark – og de levede lykkeligt til hans dage ende i december 2020, 15 år senere.

Hjalp svigermor

I de mange år i Danmark har Nancy taget landet til sig. Hun lærte hurtigt at tale og skrive dansk, og datteren Pawarisa, som nu er 17 somre, har tilbragt næsten hele sit liv i vores yndige land.

Pagherne har dog holdt tæt kontakt med familien i Thailand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Niels S. Andersen)

15 år sammen fik Klaus og Nancy, der mødtes, da hun var 25, og han var 70 år. (Foto: Niels S. Andersen)

I sin bog “Et liv blandt komikere og skønne kvinder” fortalte Klaus Pagh, at Nancys mor var blevet ramt af en hjerneblødning, og at han både havde købt hende et hus og sendte et fast månedligt beløb til svigermoderen.

– Vi plejer en gang om året at tage på familiebesøg. Når vi er i Thailand, samler vi, hvis det kan lade sig gøre, hele min kones familie til en fælles middag, så er vi omkring 20 mennesker. Der mangler aldrig noget, og alle går muntre derfra, fortalte den tidligere teaterdirektør.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Klaus Pagh adopterede Nancys datter, Pawarisa, og var en særdeles glad og stolt far. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mindst 10 millioner

Nu venter så arven, som stadig opgøres af bobestyreren. Hvorfor det trækker ud at få fordelt arven, har han ikke ønsket at udtale sig om, men noget kunne tyde på, at det skyldes den danske mangemillionærs mange skjulte kroner i udenlandske skattely.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Kort før Klaus Pagh døde som 85-årig i december 2020, overdrog han under mystiske omstændigheder en lejlighed på Amager til Nancy.
Boligen, der har en værdi af to millioner kroner, havde han ellers købt til sin søn, Peter, 28. (Foto: Dan Mariegaard)

Efter en årrække, hvor han boede i England, flyttede Pagh i starten af 90’erne til Danmark – men sørgede for at lade en stor del af sin formue stå på fremmed territorium. Hvor meget der gemmer sig derude, ved end ikke hans fire børn.

De står heller ikke til at arve andet end et sted mellem 300.000 og en million kroner hver ifølge hans testamente, mens Nancy skal have resten.

Alene den Hellerup-lejlighed, som hun, Klaus og datteren Pawarisa, som den nye mand adopterede, er mange millioner værd. Godt nok er der gæld i omegnen af seks millioner i den, men en anden bolig på samme størrelse i samme ejendom – bare to etager over Pagh-familiens – blev i efteråret handlet for mere end 16 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Gregers Overvad)

I 2016 købte Klaus Pagh den 160 kvadratmeter store lejlighed i Hellerup, som Nancy nu overtager, når boet er gjort endeligt op. (Foto: Gregers Overvad)

Så de første 10 millioner til lommen kan altså findes i Klaus’ efterladte mursten.

For de penge kan man komme på mange gode ferier til Thailand.

Sponsoreret indhold