Kendte12. juli 2023

Nalina og Noors mor får ondt i maven over sommerferieplanerne

Børnenes mor Karina Hvid Arensbach frygter, at børnene ikke har noget at berette om til deres venner, når sommerferien er slut
Nalina og Noor med deres forældre Kaspar og Karina Hvid Arensbach
Nalina og Noor skal holde deres sommerfeire hjemme i huset i Ringsted i år, og det kan godt give deres mor lidt ondt i maven.
 Foto: Birger Storm

For første gang i ni år, er der en fuldstændig tom kalender hos familien Hvid Arensbach i sommerferien. Der er hverken planlagt ture eller bestilt rejser for familien, så sommermånederne kommer til at foregå i hjemmet i Ringsted.

Den folkekære familie fra ”De sjældne danskere” har nemlig ingen sommerferieplaner, hvor det danske sommervejr lige for tiden primært står på vind og vandpytter. Det skriver Nalina og Noors mor, Karina, i et opslag på sin Instagram.

– Jeg mærker en snert af ondt i maven, over hvad mine børn skal fortælle af spændende ting om deres ferie. Fordi det store internet er proppet med feriebilleder, aktiviteter og ting, der også kunne være hyggelige at lave, skriver hun blandt andet.

Skaber minder

Hun forsikrer dog også, at de få sommerferieplaner dog også føles meget godt, når hun stopper op og mærker efter. Og kigger man hendes Instagram igennem, kan man da også se, at der både er et badebassin i haven, en masse leg og i går blev der sågar holdt tegnekonkurrence, hvilket hun håber, børnene vil huske.

– Vi bruger tid sammen, og det, håber jeg, bliver nogle af de bedste minder fra denne ferie. Tiden, skriver hun også.

Nalina og Noor foran deres hus i insted sammen med deres forældre
Heldigvis er Nalina og Noor gode til at lege med hinanden. Dette billede er taget i jannuar 2023, men kunne sagtens ligne noget fra den danske sommer.
 Foto: Birger Storm

Flere i kommentarfeltet støtter også op om familiens ferieplaner. De mener nemlig ikke nødvendigvis, den bedste ferie for børn er den, der fyldt med rejser.

– Jeg tror, at vi voksne har et større behov for, at vores børn oplever en masse, end børnene har. Det vigtigste for dem er faktisk, at vi har tid til dem 100 procent og er nærværende. Nogle gange kan man næsten få stress af at høre om det alt, nogle skal i ferien, skriver en følger blandt andet.

Det er den første sommer, hvor familien holder deres ferie i deres nye hus i Ringsted.

Sponsoreret indhold