Kendte 22. januar

Nadja Kaagh tømmer Sebastians lejlighed: Ondskabsfuldt hårdt

Sorgen vælter frem, når “De unge mødre”-stjernen sorterer ud i tingene i sin afdøde søns lejlighed
Nadja Kaagh
Nadia Kaagh, 38, fortryder, at hun ikke optog mere video, mens hendes søn stadig levede. “De unge mødre”-deltageren mistede sin søn Sebastian kort før jul.
Foto: Aller Media DK

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh har mistet sin 20-årige søn: Sebastian var mit lys

Kort før jul mistede 38-årige Nadja Kaagh sin søn Sebastian. Han blev kun 20 år, og boede i en studiebolig, som hun nu skal rydde.

– Jeg kan ikke beskrive hvor ondskabsfuldt hårdt, det er at gå i knap 40 kvadratmeter fyldt med minder på godt og ondt, skriver Nadja Kaagh på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Minderne og tårerne vælter frem, og “De unge mor”-darlingen står med umenneskelige valg, når hun skal sortere og finde ud af, hvad hun vil gemme fra Sebastians alt for korte liv.

– Hvordan skal vi kunne vælge, hvad der ikke er betydningsfuldt nok til at komme med hjem, når vi bare har lyst til at gå tilbage i tiden og lade vores sødeste, skønne Snebs fortsætte sit liv i sin lille studiebolig. Han var jo kun lige begyndt, lyder den hjerteskærende besked fra Nadja.

Sebastian Sophus Jørgensen Kaagh og Nadja Kaagh
Sebastian Kaagh var selv en stor del af “De unge mødre”. Han blev kun 20 år, men vil for evigt leve videre i sin familiens hjerter.
Foto: Aller Media DK

Rørt over støtten

Den knuste mor takker også for den enorme støtte, som familien har modtaget efter tragedien indtræf.

– Vi kan virkelig ikke takke nok. Vi er så utrolig rørte over, hvordan vi har oplevet folk danne ring om os og hjælpe os til at begynde vores sorgarbejde, både ved at tage del i de praktiske foranstaltninger og ved at være der med knus, opkald, mad, blomster og meget mere.

Nadja er ikke i tvivl om, at bearbejdelsen af sorgen kun lige er begyndt, og hun håber, at støtten vil fortsætte.

– Vi håber, at I vil forstå, at processen er lang, og trods at bisættelsen nu er overstået, er sorgen kun i sin begyndelse. Vi håber, at vi vil møde samme støtte og kærlighed i ugerne og månederne der kommer. Dagene er lange, savnet stort og vi mærker allerede nu hvordan tomheden har sneget sig ind, skriver Nadja Kaagh.

Sponsoreret indhold