Kendte24. juni 2023

Naboer i panik: Vil have Nicki Minaj og hendes sexforbrydermand smidt ud

Der er mange, som ikke er begejstrede for, at popstjernen er flyttet ind i eksklusivt nabolag med sin sexforbrydermand
æ
Nicki Minaj er upopulær blandt sine nye naboer.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Selvom hun er en superstjerne, der er verdensberømt og god for 150 millioner dollars, så er det ikke alle, der bryder sig om at have Nicki Minaj som nabo.

Det skyldes, at den 40-årige sangerinde er gift med den registrerede sexforbryder Kenneth Petty.

Derfor har naboer simpelthen startet en underskriftsindsamling for at få parret smidt ud af deres luksushjem i Hidden Hills i Santa Monica.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie har flere hundrede af beboere i det eksklusive nabolag skrevet under på erklæringen, der blev sat i gang af en person ved navn Beverly Bardan.

Nicki Minaj' mand, Kenneth Petty, er en registreret sexforbryder.
Nicki Minaj' mand, Kenneth Petty, er en registreret sexforbryder.
 Foto: Politifoto

Kenneth Petty er en erklæret sexforbryder, fordi han tilbage i 1995 blev kendt skyldig i et voldtægtsforsøg. En forbrydelse, der kostede ham fire års fængsel.

Ifølge Beverly Bardon er det sikkerhedsmæssige årsager og en frygt for ejendommenes værdi, der gør, at hun vil have popstjernens mand til at skrubbe af fra nabolaget, hvor kendisser som Kim Kardashian, Kylie Jenner samt Will og Jada Smith blandt andet bor.

Hun har oprettet underskriftsindsamlingen med følgende titel:

"Sig nej til sexforbrydere i Hidden Hills" - og indtil videre har 862 beboere skrevet under.

Nicki Minaj købte den kæmpe villa i Hidden Hills tilbage i december for 19,5 millioner dollars, men det er først for nyligt, at hendes mand også officielt flyttede adresse dertil.

Og Kenneth Patty kommer nok til at bruge rigtig meget tid i hjemmet, såfremt hans naboer ikke har held med at få ham smidt ud.

Han afsoner nemlig i øjeblikket en et år lang straf i hjemmet, fordi han ikke registrerede sig som sexforbryder, da han flyttede til Californien.

Sponsoreret indhold