Kendte1. juli 2020

”MythBusters”-stjerne Adam Savage anklaget for at have voldtaget sin søster

Den kendte ”MythBusters”-vært er kommet i bekneb, efter hans egen søster har anklaget ham for at have voldtaget hende, da hun var barn. Selv afviser han alt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/iphotos340249.jpg
 Foto: MEGA

Den tidligere ”MythBusters”-vært Adam Savage, 52, er havnet i en relativ svær situation, efter at hans yngre søster, Miranda Pacchiana, tirsdag valgte at anklage ham for at have voldtaget hende adskillige gange, mens hun var barn.

Ifølge The New York Post, som har fået aktindsigt i anklagen, mener søsteren, at misbruget skulle være sket, fra hun var syv til ti år gammel, mens familien boede i Sleepy Hollow i New York.

Til det amerikanske medie People har Savage allerede afvist den grove anklage gennem sin advokat Andrew Brettler.

- Mens jeg håber, at min søster får den hjælp, som hun har brug for, så hun kan finde fred, så er det her også nødt til at stoppe. Hun har i mange år ubarmhjertigt og falskt angrebet mig og andre medlemmer af familien overfor alle dem, der har ville lytte til det, lyder det.

- Ved at sprede sådan et stort antal forkerte historier i håb om at kunne vinde økonomisk på det, har hun tortureret hele vores familie og distanceret sig selv fra os. Jeg vil bekæmpe den her stødende anklage, der ikke har hold på sig og arbejde på at få sat en stopper for det her én gang for alle.

Det er ikke kun Adam Savage, der har taget bladet fra munden efter anklagen.

Også de to søskendes mor, Karen Savage, har sendt en pressemeddelelse ud gennem Adams advokat.

- Det gør mig simpelthen så ked af det, at jeg er nødt til at sige det her, men min datter kæmper med nogle meget svære mentale udfordringer, og det er knusende, at hun lader Adam og resten af familien skulle gå gennem det her. Adam er en god mand, og jeg støtter ham hundrede procent, fortæller moren.

Tvang angiveligt søster til oralsex

Ifølge anklageskriftet skulle Adam Savage i begyndelsen af 1976 og til og med slutningen af 1979 have voldtaget søsteren gentagne gange og tvinge hende til oralsex.

Søsteren Miranda udtrykker også, at hun ikke fik lov til at forlade sengen, og at Adam dernæst ville voldtage hende analt.

Søsteren arbejder i dag selv med ofre for seksuelt misbrug og styrer hjemmesiden The Second Wound, hvor hun for nylig har udgivet et blogindlæg, hvor hun også gengiver alle anklagerne mod broderen.

- Mens intet kan give mig det tilbage, som Adam Savage tog fra mig, så håber jeg, at dette kan demonstrere over for andre der har været gennem det samme, at vi ikke fortjener at bære på skammen, skrev hun.

Sponsoreret indhold