Mysterium: Hund gift-dræbt ved hundeshow

Jagger døde et døgn efter at være kommet hjem fra verdens største hundeudstilling, Crufts, i Birmingham i England. Hunden var blevet gift-dræbt.

Jagger døde et døgn efter at være kommet hjem fra verdens største hundeudstilling, Crufts, i Birmingham i England. Hunden var blevet gift-dræbt.

Foto: Facebook- Han elskede mennesker, og han blev dræbt af et menneske".

Sådan skriver belgiske Aleksandra Lauwers, efter at hendes elskede irske setter, "Jagger", er død efter at være blevet forgiftet i sidste uge under et stort hundeudstilling, "Crufts", i Birmingham i England.

LÆS OGSÅ: Rørende foto-serie: I dag skal Dukey dø!

Hunden, der også er kendt som "Thendara Satisfaction", døde efter at være kommet hjem fra Birmingham i sidste uge.

- Til personen, der har gjort dette. Jeg håber, at du sover godt om natten med viden om, at du har dræbt vores store kærlighed, familiemedlem og vores søns bedste ven, skriver Aleksandra.

Medejeren af "Thendara Satisfaction", Dee Milligan-Bott, forklarer, at hunden blev fodret med forgiftet kød, da den ventede på at komme på scenen under hundeshowet.

LÆS OGSÅ: Alle troede, denne hund var død

Efterforskere er nu i gang med at undersøge, hvem der står bag gift-mordet på "Jagger" - en historie, der er ved at gå viralt i hundeverdenen.

På Facebook fortæller Aleksandra, at en obduktion har afsløret, at "Jagger" blev fodret med oksekød i tern, som var injiceret med to-fire forskellige giftstoffer. Det kan kun være sket, mens han har været i andres varetægt, mens han ventede på at komme på scenen. Det resulterede i en meget smertefuld død for "vores skønne dreng", skriver Aleksandra om "Jagger", der døde 26 timer efter, at hunden og dens ejere havde forladt hundeudstillingen.

Et af giftstofferne skal være identificeret som sneglegift, mens det andet af de fire giftstoffer efter al sandsynlighed er rottegift.

Der vil gå nogle dage, inden der foreligger en komplet toksikologi-rapport fra belgisk politi.

LÆS OGSÅ: Gribende billeder: Hjemløs hund søgte venskab - fulgte atleter mere end 700 kilometer

Dee Milligan-Bott tror ikke, at gerningsmanden er "far" til en af Jaggers konkurrenter.

- Jeg kan ikke få mig selv til at tro, at nogen fra hundeverdenen kan finde på den slags. Jeg tror, det er nogen, som har noget imod hunde eller "Crufts", som har villet skabe total frygt ved det bedste hundeshow i verden, siger Dee Milligan-Bott.

Se et videoklip med "Jagger" og Aleksandra Lauwers her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close