Kendte20. december 2023

Musiker Kat Stephie i trafikulykke: - Troede sgu, at det var ovre

En undvigelsesmanøvre i sidste øjeblik gjorde, at Sukkerchok-medlemmet kunne gå fra en trafikulykke uden større skader
Kat Stephie ringede straks efter ulykken til sin mand Michael. Gudskelov er sangerens helbred lige så godt, som før hun kørte galt i skoven. 
Kat Stephie ringede straks efter ulykken til sin mand Michael. Gudskelov er sangerens helbred lige så godt, som før hun kørte galt i skoven.
 Foto: Lars H. Laursen

En køretur i skoven endte for nylig næsten fatalt for den 37-årige danske musiker Kat Stephie.

Hun fortæller til Ekstra Bladet, at hun i et kort øjeblik mistede herredømmet over bilen i et sving, hvilket betød, at hun var lige ved at køre ind i et træ.

– Jeg troede sgu, at det var ovre lige der, da jeg ikke kunne styre bilen og var på vej ind imod træet, siger hun til avisen.

Gudskelov fik hun i sidste øjeblik drejet fra og undveget træet. Både hun og bilen slap derfor næsten uden men.

Kat Stephie, der blandt andet er kendt som et af medlemmerne i Sukkerchok, fortæller, at ulykken skete i sidste uge, og at hun i dag er helt okay.

Har man glemt, hvordan Sukkerchok lyder, når de optræder, kan man tænde for tv’et den 26. december på DR 1, når "Året der gik" sendes.

Her optræder Kat Stephie sammen med sine bandkollegaer Malene Qvist og Inez Gavilanes sammen med Tessa, der har lånt omkvædet fra Sukkerchoks hit ”Hvor som helst – når som helst.”

Sponsoreret indhold