Kendte28. oktober 2022

Mötley Crües guitarist går på pension

Skal du se det amerikanske band Mötley Crüe til Copenhell til sommer, bliver det uden guitaristen Mick Mars, der går på pension på grund af helbredsproblemer
Bandet fortsætter deres verdensturné, selv om Mick Mars (yderst th.) trækker sig fra bandet. nbsp;
Bandet fortsætter deres verdensturné, selv om Mick Mars (yderst th.) trækker sig fra bandet.
 Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

De var hovednavnet til næste års metalfestival på Copenhell, men hvis du er en rigtig guitarentusiast, kan det godt være, du bliver skuffet.

Mötley Crües originale guitarist og stifter af bandet, 71-årige Mick Mars, er blevet pensioneret, efter han har kæmpet med sit helbred. Han går således på pension kort efter, at bandet har annonceret en verdensturné.

I en pressemeddelelse i torsdags fortæller de resterende bandmedlemmer, at de imødekommer Micks ønske om, at de gennemfører turnéen. Derfor bliver bandets ven John 5 afløser for guitaristen, og det er derfor også ham, du kommer til at se bag guitaren i København til sommer.

Mick Mars i 2012.
Mick Mars i 2012.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

– Forandring er aldrig nemt, men vi accepterer Micks beslutning om at pensionere sig selv på grund af helbredsproblemer. Vi har været vidner til, at han har kæmpet med ankyloserende spondylitis (rygsmerter grundet inflammation i led, red.) gennem årtier og han har altid gjort de med både mod og ynde, fortæller bandet til Entertainment Tonight.

– Ingen tvivl om, at det kræver en fuldstændig fantastisk musiker at gå i Micks fodspor, så vi er taknemmelige for, at vores gode ven John 5 er gået med til at komme med og være med os i fremtiden, fortæller de også.

Den nye guitarist John 5 fortæller også, at han er beæret over at kunne viderebringe Micks eftermæle, når han skal spille sangene med bandene.

Sponsoreret indhold