Kendte19. december 2023

Morten Larsen er ny "løve": Så tæt har han været på Jesper Buch

Selv om Jesper Buch er færdig i DR-programmet "Løvens Hule", så er der en lille del af ham gemt i den nye "løve" Morten Larsen
'Løvens Hule' fra venstre Morten Larsen, Louise Herping Ellegaard, Tahir Siddique , Anne Stampe og Nikolaj Nyholm.
'Løvens Hule' fra venstre Morten Larsen, Louise Herping Ellegaard, Tahir Siddique , Anne Stampe og Nikolaj Nyholm.
 Foto: Per Arnesen

Læs også: Her er de nye løver i "Løvens Hule"

Et hold nye ansigter er med, når en ny sæson af "Løvens Hule" vises på DR og DR TV, efter Jesper Buch, Jacob Risgaard og Christian Arnstedt valgte at forlade programmet.

Men førstnævnte kommer til at have inddirekte en indflydelse på den nye sæson.

Den ene af de nye løver Morten Larsen, der er stifter af takeaway-tjenesten Hungry.dk kender nemlig Jesper Buch særdeles godt.

- Jesper og jeg har kørt parløb i mange år og er en af mine rigtig gode venner. Han lærte mig op i Just Eat, og så flyttede han til England for at kaste sig over nye projekter. Vores forhold har altid været baseret på en vanvittig tillid, men også mange diskussioner. Han er jo en temperamentsfuld herre, og han havde brug for en partner, der kunne og turde sige ham imod. Men det var også en helt ny tid for mig, da jeg startede som direktør i Just Eat, har Morten Larsen tidligere udtalt til Århus Stiftstidende.

Siden har Morten Larsen dog klaret den på egen hånd med Hungry.dk, som han endte med at sælge for et trecifret millionbeløb, skriver det lokale medie.

DR's gamle "Løvens Hule"-hold
Det er kun de to kvinder fra den gamle sæson af "Løvens Hule", der er tilbage i programmet.
 Foto: Per Arnesen/DR

Morten Larsen kommer til at sidde sammen med Nikolaj Nyholm, der især kendt for sit arbejde med e-sportsholdet Astralis og underholdningskonceptet Blast – som er en ”kanal”, der sender Counter Strike, og Tahir Siddique, der mest er kendt for at have været global chef for verdens førende formidler af sportsresultater, Livescore.

Holdet kommer derfor til at bestå af de to kendte ansigter Anne Stampe, Louise Herping Ellegaard, mens seeren nu kommer til at lære Morten Larsen, Nikolaj Nyholm og Tahir Siddique at kende, når den nye sæson har premiere 4. januar.

Sponsoreret indhold