Morten Kjeldgaard skadet: Måtte aflyse forestilling

Netop nu er Morten Kjeldgaard netop nu aktuel i musical-udgaven af \

Netop nu er Morten Kjeldgaard netop nu aktuel i musical-udgaven af "Vild med dans".

Foto: Martin Høien

- Ikke lige den fødselsdag jeg havde håbet på, sådan indleder "Vild med dans"-darlingen et Instagram-opslag, hvor han fortæller om, at han er kommet til skade. 

Danseren, der fylder 35 år, fortæller på sin Instagram, at han er sat ude af spil i 14 dage. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Ikke lige den fødselsdag jeg havde håbet på I fredagens forestilling af Vild Med Dans lavede jeg et vrid i mit knæ, i vores allersidste dans. Jeg kunne mærke noget var galt, men dansede videre. Efter forestillingen fik jeg is på og tog hjem. Jeg vågnede om natten med smerter og tog på skadestuen, hvor de kunne konstatere, at mit knæ var forstuvet. Det betyder at enten er ledbåndet delvist blevet ødelagt eller total revet over (jeg håber kraftigt på det første!), men derfor måtte vi aflyse den første forestilling i går lørdag. Jeg har mega dårlig samvittighed over alle dem der måtte tage forgæves i teatret, og jeg får desværre ikke mulighed for at være med på scenen de næste 14 dage. Heldigvis fortsætter forestillingen med de sejeste kollegaer Jeg glæder mig til at komme tilbage, og til at kunne danse igen Kærlighed herfra

Et opslag delt af Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) den

- I fredagens forestilling af Vild Med Dans lavede jeg et vrid i mit knæ, i vores allersidste dans. Jeg kunne mærke noget var galt, men dansede videre. Efter forestillingen fik jeg is på og tog hjem, fortæller danseren og fortsætter: 

- Jeg vågnede om natten med smerter og tog på skadestuen, hvor de kunne konstatere, at mit knæ var forstuvet. Det betyder at enten er ledbåndet delvist blevet ødelagt eller total revet over (jeg håber kraftigt på det første!), men derfor måtte vi aflyse den første forestilling i går lørdag, lyder det yderligere, hvor han fortæller, at han ikke kan medvirke i forestillingen de næste 14 dage.  

"Vild med dans - The Musical" kan ses på Østre Gasværk Teater i København. 

Udover Morten Kjeldgaard medvirker blandt andet Michael Olesen, Asta Björk og Mille Gori.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close