Kendte28. april 2022

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun har fundet datoen: Forårsbryllup

"Vild med dans"-stjernen Morten Kjeldgaard og "Bagedyst"-finalist Frederik Haun har datoen og lokationen på plads
https://imgix.seoghoer.dk/l1002437.jpg
 Foto: Martin Høien

Når bøgen springer ud i 2023 siger Morten Kjeldgaard og Frederik Haun ja til at elske og ære hinanden til deres dages ende.

Kendisparret har fundet både dato og lokation, hvor deres store kærlighedsfest skal holdes. Men detaljerne holder de for sig selv, indtil vi nærmer os den store dag, fortæller ”Den store bagedyst”-finalisten til SE og HØR.

Der er god tid til at nusse om detaljerne for den store dag, og forberedelserne er i fuld gang.

- Vi er ved at lave en gæsteliste og vi rammer nok et sted mellem 80 og 100 mennesker, så drømmen er et stort bryllup med en kæmpe fest til langt ud på natten, siger Frederik.

”Vild med dans”-veteranen og ”Den store bagedyst”-darling dropper kirken, når de giver hinanden deres ja.

- Vi er enige om, at vi gerne vil vies udenfor i naturen. Så planen er, at vi skal vies på stedet.

Mens Morten Kjeldgaard er leveringsdygtig i vals, har Frederik slået sit navn fast som kage connoisseur efter sin deltagelse af ”Den store bagedyst” – og det forpligter.

- Der er nok nogle forventninger fra gæsterne om, at den bliver ekstra, når man nu har været med i bagedysten. Så jeg vil gerne have en kage i flere lag, som ser ud af noget, men der er mange valgmuligheder, så jeg har ikke låst mig fast på noget endnu, siger han og fortsætter:

- Morten spiser ikke så mange kager, så vi skal også lige finde noget, som han kan spise.

De overdådige kager bliver muligvis ikke det eneste, parret overrasker deres bryllupsgæster med. For ”Vild med dans”-stjernen let på tå og eminent til at skrue koreografier sammen.

- Vi skal have øvet os på vals – eller jeg skal. Morten har styr på valsen, men så må vi se, om den skal være klassisk, eller om morten skal finde på en koreografi, lyder det fra den ene gom.

Ens smoking

Når de giver deres ja til hinanden, er intet overladt til tilfældighederne. Frederik har mange drømme og forestillinger om, hvordan den store dag skal være.

- Jeg drømmer om, at vi har ens tøj på, og at vi finder en smoking, vi kan have på. Så er vi lidt ude i, om vi skal ud at købe det eller nogen skal sy det, så vi kan få et, der passer os.

Brylluppet er natrligvis et fælles projekt, men det er Frederik, der har teten på at arrangere den uforglemmelige fest.

- Vi er ret gode til at blive enige, men der er ingen tvivl om, at jeg nok kommer til at blive primus motor, for det er nok mig, der går mest op i det, siger han og understreger, at han ikke har selvbestemmelse på det hele.

- Jeg vil gerne have Morten med ind over alt.

Siden Frederik friede til Morten i december har parret genfundet den gamle gnist, som i starten af deres forhold.

- Omkring forlovelsen kunne vi godt mærke, at der kom en gnist igen og en nyforelskelse. Og det er jo lidt sjovt, for man sætter bare en ring på hinandens fingre, og så går hverdagen videre. Men det er jo en kæmpe kærlighedserklæring om, at man gerne vil være sammen resten af livet, siger Frederik, som også har gjort sig tanker om bryllupsrejsen.

- Jeg kunne vildt godt tænke mig at komme til Maldiverne på et tidspunkt – og hvis ikke på bryllupsrejse, hvornår så? Sådan 10-14 dage isoleret med hinanden. Det ville være virkelig dejligt, lyder det drømmende.

Sponsoreret indhold