Kendte10. maj 2024

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun afslører: Her er rugemoren

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun afslører, at en dansk kvinde er gravid med parrets tvillinger
Morten Kjeldgaard og Frederik Haun.
Morten Kjeldgaard og Frederik Haun.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Frederik Haun og Morten Kjeldgaard venter tvillinger

Det er lidt over en måned siden, at Morten Kjeldgaard og Frederik Haun kunne afsløre, at de skal være forældre.

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun venter tvillinger, og nu fortæller parret, hvem der er rugemor til de små piger, der bliver født til efteråret.

Det gør de i et opslag på Instagram.

Videoen er fra det tidspunkt, hvor parret finder ud af, at deres rugmor, Nanna, er gravid.

- Nanna er den fantastiske kvinde, der bærer vores børn, og i Danmark betegnes hun som en graviditetsvært, da det ikke er hendes æg og ej heller hendes børn - så Nanna skal ikke være mor.

- Nanna har sin egen dejlige familie her på Sjælland; hendes mand, Frederik, og deres to drenge, som vi holder meget af, skriver parret i opslaget.

Morten Kjeldgaard og Frederik Haun skriver videre, at de ikke kendte Nanna, før de startede deres fertilitetsrejse sammen.

Det var Nanna, der selv kontaktede dem på Instagram og tilbød hjælpen.

- Her står vi så i dag 18 uger inde i Nannas graviditet. Vi elsker Nanna, og hun føles som den søster, vi ikke vidste, vi havde. Vi har knyttet et meget stærkt bånd, som for altid vil vare ved og er dybt taknemmelige over, at Nanna valgte lige præcis os, skriver de.

Morten Kjeldgaard, Frederik Haun og Nanna rejste for et år siden til San Diego i Californien for at få lavet en ægoplægning, der gik som planlagt.

Morten Kjeldgaard oplyser i kommentarsporet, hvordan det hele kommer til at forløbe, når parrets tvillinger bliver født.

- Når Nanna føder vores piger her i DK er Nanna mor på papiret selv om hun ingen biologisk har til dem. Det siger loven. Nanna kan så fraskrive sig mor-rollen og Frede og jeg kan så stedbarnsadobtere det barn som vi ikke er biologisk far til, skriver Morten Kjeldgaard.

Sponsoreret indhold