Kendte19. maj 2024

Morten Kjeldgaard nervøs for bleer og søvn, men …: – Vi ka’ slet ikke vente

Selv om han endnu ikke har lært at skifte en ble, er ”Vild med dans”-stjernen helt klar til at tage imod sine to piger
Bundsympatiske Morten Kjeldgaard, 39. har gjort sig mange tanker om, hvordan liuvet som far bliver.
Bundsympatiske Morten Kjeldgaard, 39. har gjort sig mange tanker om, hvordan liuvet som far bliver. Det eneste, han ved, er, at det er fuldstændig uforudsigeligt: – Der er forskel på at være forberedt på det – og se hvad der i virkeligheden sker, minder Morten sig selv om.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Disse kendte har også brugt rugemødre i USA

Lige nu spirer blade frem og blomster springer ud. Men inden vi får set os om, så daler de atter ned mod jorden i gullige og orange farver.

Efteråret plejer at stå i dansens tegn for 39-årige Morten Kjeldgaard, men i år har ”Vild med dans”-darlingen takket nej til TV 2’s lårsvingershow.

– Der er to små piger på vej. Det er så spændende – og vi glæder os virkelig, siger faderhjertet i svøb til SE og HØR.

Sammen med sin mand Frederik Haun har han fået hjælp i USA til at blive forældre.

Danske Nanna rejste med parret til San Diego, her fik hun lagt to donoræg op. Morten og Frederik bliver biologiske fædre, mens Nanna er det man kalder graviditetsvært.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-16/Morten-med-Nanna.jpg
 Privatfoto

Nanna bærer vores børn

Da Nanna Brandt hørte, at Morten Kjeldgaard og Frederik Haun drømte om at få børn, tilbød hun sin hjælp.

- Nanna er den fantastiske kvinde, der bærer vores børn – og i Danmark betegnes hun som graviditetsvært, da det ikke er hendes æg og ej heller hendes børn - så Nanna skal ikke være mor.

Nanna har sin egen dejlige familie på Sjælland: Hendes mand, Frederik, og deres to drenge, som vi holder meget af, jubler parret om kvinden, de ikke kendte før, men som nu bærer deres børn – kvit og frit.

Cirka samtidig med at ”Vild med dans”-sæsonen begynder, nærmere bestemt 2. oktober, er det planen, at Nanna føder tvillingepigerne og lader dem lande i armene på det lykkelige powerpar.

– Jeg glæder mig allermest til at få en familiefølelse – og det med at være os, afslører Morten Kjeldgaard overfor SE og HØR.

Han har i mange år haft et tæt forhold til sine venners børn, så nu glæder han sig til at opleve det særlige far-datterbånd.

– Når man kigger på andres børn, så går børnene altid hen til forældrene, når de skal have hjælp og støtte.

– Det har vi aldrig oplevet selv. Så det bliver sjovt at være dem, der bliver opsøgt – og hvor børnene finder tryghed, fortæller danseren med et smil.

Frederik Haun har arbejdet i en vuggestue – og viste forleden, at han en ferm bleskifter.
Frederik Haun har arbejdet i en vuggestue – og viste forleden, at han en ferm bleskifter: – Jeg har nok skiftet to bleer i hele mit liv – og jeg har ingen anelse om, hvordan man gør. Så når han er så kyndig, tænker jeg, det nok skal gå. Jeg ved ikke, om han tager begge, men han lærer mig i hvert fald, hvordan man skifter ble, lover Morten Kjeldgaard.
 Foto: Martin Høien

Samtidig har han også oplevet, at vennerne ikke altid var udhvilede.

– Jeg er allermest nervøs for, hvordan det bliver ikke at sove særlig meget. Jeg kan sagtens have masser af bolde i luften og give den gas, men uden søvn bliver jeg nervøs for, hvordan det skal gå, lyder den ærlige melding fra den nydelige nordjyde.

Min for evigt! Det hotte par sagde i fjor ja til at følges i medgang og modgang – og har ikke fortrudt et øjeblik.
Min for evigt! Det hotte par sagde i fjor ja til at følges i medgang og modgang – og har ikke fortrudt et øjeblik.
 Foto: Hanne Juul

Udover ”Vild med dans” er Morten personlig træner og kostvejleder.

Og det job fortsætter han med, mens Frederik drosler ned på sin gesjæft som influencer.

– Det er planen, at Frederik tager barslen, afslører Morten.

Med til fødslen

Hans eget arbejde er dog så fleksibelt, at han også kan være hjemme og hjælpe i det omfang, det er nødvendigt.

– Men, igen, det er svært at sige, for vi ved ikke, hvordan det bliver.

– Så vi kan godt have alle mulige tanker om det, men så kan det være, at det bliver helt anderledes, når børnene er her, erkender hr. Kjeldgaard.

https://imgix.seoghoer.dk/20240516130623-adc7ca75-b3a9-4b48-a9a4-039c0474139f/b65378bf-905c-4fd8-ae87-a14a515194e5.jpg
 Foto: Hanne Juul

Dropper vild dans

Selv om dans er et af de store omdrejningspunkter i Morten Kjeldgaards liv, er visse ting bare vigtigere.

– Tvillingerne kommer til efteråret i forbindelse med, at der er ”Vild med dans”. Det var også derfor, jeg sagde nej til det i år, afslører Morten Kjeldgaard. Dog ikke uden blandede følelser.

– Jeg har det meget ambivalent med det. Jeg er mega ked af, at jeg ikke skal lave det – det lægger jeg slet ikke skjul på, siger den tidl. vinder og mangeårige finalist, der dog ser frem til at opleve programmet fra den anden side.

– Jeg kommer til at følge med på sidelinjen, men bare på en helt anden måde. Og jeg tror, at når der er to børn, så har jeg nok travlt med alt mulig andet, forudser tangokongen.

Han kan også sagtens se sig selv vende tilbage til TV 2-showet.

– Det kunne jeg godt, men jeg ved det ikke, for jeg ved slet ikke, hvordan det er at være far. Der er nogle af de andre, som mestrer begge ting, men nu må vi se, lyder meldingen fra seerfavoritten.

Når efteråret sig nærmer sig, er de to fædre klar til at tage imod deres to prinsesser, som Nanna har båret.

– Planen er at vi begge to er med til fødslen, afslører den forventningsfulde far. Og selvom Nanna ikke har nogen biologisk tilknytning til pigerne, så er det planen, at hun altid skal være en del af familiens liv, som en bonusfaster.

Sponsoreret indhold