Kendte1. december 2019

Morten Kjeldgaard: Min mor vil ikke se mig danse

”Vild med dans”-danseren Morten Kjeldgaard har ikke haft sin mor på tilskuerrækkerne under ”Vild med dans” i mange år af en helt særlig grund. Dog var hun at finde i Horsens, da han dansede sig til en andenplads fredag aften

Når de forsøger at imponere i alt fra cha-cha-cha og rumba til vals og salsa, er det ofte med moralsk opbakning i form af familie og venner på tilskuerrækkerne.

Morten Kjeldgaard har dog spejdet langt efter sin mor i både dette års ”Vild med dans” og i de foregående sæsoner. For moderen vil helst ikke se ham danse af en helt særlig årsag.

Det fortalte Morten Kjeldgaard til SE og HØR fredag aften, da han havde danset sig til en flot andenplads med sin partner Coco:

- Hun bryder sig ikke om at komme og se de der liveshows, der er om fredagen, fordi hun tror, at hun bringer uheld. Hun var og se en udsendelse i 2013, og der røg jeg ud, og så har hun ikke været der siden, fortalte Morten Kjeldgaard.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-12-01_kl._11.10.20.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Morten og Coco på gulvet fredag aften. Foto: Thomas Laursen

Lige netop i fredags under det fornemme finaleshow var hans mor dog på plads i salen – og det lader altså ikke til at, hun bragte nogen former for sort uheld: For parret fik stående point for deres freestyle, de fik toppoint – og altså også en flot andenplads.

- Det var specielt for mig, at hun var der i dag, fortalte Morten Kjeldgaard, inden han dog fastslog, at hans mors overbevisning nok ikke er til at rokke:

- Jeg tror, at hun bliver ved med at tro det. Så hvis jeg er med næste år, tror jeg heller ikke, hun kommer. Hun tager ingen chancer. Hun er fra Nordjylland, lød det kækt fra danseren.

Du kan se hele interviewet med Morten og Coco øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold