Kendte8. april 2024

Morten Kjeldgaard får kritik efter babynyt: – Ved godt, det koster klask

Babylykken er stor hos Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, der til efteråret bliver forældre for første gang – men negative kommentarer på de sociale medier rører malurt i bægeret
Til efteråret blive Frederik Haun og Morten Kjeldgaard forældre.
Til efteråret blive Frederik Haun og Morten Kjeldgaard forældre.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Frederik Haun og Morten Kjeldgaard jubler: Vi skal være forældre

Jublen er stor hos Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, der i sidste uge annoncerede, at de til efteråret bliver forældre for første gang.

Parret afslørede den glædelige nyhed, hvor de storsmilende dansede med en positiv graviditetstest i hånden, og efterfølgende væltede det ind med lykønskninger og likes.

Men midt i jublen er der også en snert af sure miner. Der er nemlig faldet en del negative kommentarer, hvor folk ytrer deres mening om det, at to mænd får en baby sammen.

I et Instagram-opslag fortæller en ærlig Morten Kjeldgaard, 39, at han og gemalen tager de negative kommentarer med ro:

– Ærligt, så er disse negative kommentarer ikke noget, som rører os, men må da indrømme, at det er skræmmende, at disse voldsomme meninger faktisk findes derude, skriver han i et Instagram-opslag.

– Vi ved godt, at vi berører noget, som der kommer til at koste nogle klask. Især her på de sociale medier… men dem er vi mere end villige til at tage for at vise, at det, vi gør, og dem vi er, IKKE er forkert!, fortsætter han og afslutter med at takke for støtten fra sine mange følgere.

SE og HØR arbejder på at få en uddybende kommentar fra Morten Kjeldgaard.

Sponsoreret indhold