Kendte16. januar 2024

Morgenboller i sengen: Bendtner forkælet af Sus på sin fødselsdag

Tirsdag fylder den tidligere fodboldflab 36 år, og Sus Wilkins giver den ikke for lidt, når det kommer til at fejre kæresten
Sus Wilkins forkæler kæresten Nicklas Bendtner på hans 36-års fødselsdag.
Sus Wilkins forkæler kæresten Nicklas Bendtner på hans 36-års fødselsdag.
 Foto: Dan Mariegaard, Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Sus Wilkins straffet for nøgenbilleder: Hylder Bendtner i stedet

Selv om man fylder 36 år, er det bestemt ikke slut med at fejre sin fødselsdag med både balloner, flag og morgenmad på sengen.

Det fremgår med al tydelighed af Sus Wilkins' Instagram story, hvor hun grundigt dokumenterer, hvordan hun forkæler dagens fødselar, kæresten Nicklas Bendtner, der tirsdag fylder 36 år.

Et foto viser Bendtner ligge i sengen med flaget hejst, hvor der bliver serveret boller med både ost og pålægschokolade samt juice på sengen.

– Tillykke, min elskede, skriver hun til pletskuddet.

Omkring spisebordet er der også pyntet op med dug, farvestrålende balloner, flag og gaver, og Bendtner viser glad sin gave fra Sus frem: En dejlig morgenkåbe med "Lord" broderet på ryggen.

Af storyen fremgår det også, at svigermor Joan er med til fejringen, så man må antage, at Sus kommer godt ud af det med Bendtners mor.

Kagen er også et kapitel for sig: En flot lagkage, som er prydet af et foto af Bendtner og Sus, der ligger i sengen sammen med tilhørende tekst: "Tillykke, min elskede".

Og fødselsdagsfejringen er bestemt kun lige startet, fremgår det af Sus' story: Parret skal nemlig opleve indendørs skydiving her til formiddag.

Sponsoreret indhold