Kendte8. april 2024

Morgan Wallen arresteret: Smed stol efter betjente

Han er et brandvarmt navn på den amerikanske musikscene, men countrysangeren er kommet i store problemer efter en våd bytur - igen
HARDY, Post Malone og Morgan Wallen (th) til Country Music Awards i november.
HARDY, Post Malone og Morgan Wallen (th) til Country Music Awards i november.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

30-årige Morgan Wallen er en bragende succes i sit hjemland - men også uden for staterne. Hans lyttertal overstiger 25 millioner om måneden på Spotify, og det ene hit erstatter det andet.

Men nu er 'Wasted on You'-sangeren kommet i problemer.

Country-smeden har angiveligt fyret den godt og grundigt af i weekenden. Her kylede han midt i festlighederne en stol ud fra taget af en seks-etagers bar på Broadway i Nashville lige før klokken 23.00 lokal tid søndag den 7. april.

Den ramte tilfældigvis (og uheldigvis) jorden lige foran et par politibetjente.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-08/22267254349681-1920x1279we.jpg
Morgan Wallen er lige nu på tour i USA. Her optræder han med Diplo i 2022 til iHeartRadio Music Festival.
 Foto: John Locher/ASSOCIATED PRESS

Ifølge PEOPLE er sangeren blevet sigtet for tre tilfælde af hensynsløs adfærd af Metro Nashville politi. Det indebærer fareforvoldelse for to betjente, fareforvoldelse for offentligheden samt ordensforstyrrelse. Det skriver det amerikanske medie, der har fået indsigt i en rapport af anholdelsen.

Sangeren skulle efterfølgende have betalt kaution på 15.250 dollar - omkring 105.000 danske kroner og skal møde i retten den 3. maj.

Efter anholdelsen har Wallens advokat, Worrick Robinson, udsendt en officiel udtalelse, hvor han bekræfter hændelsen:

- Kl. 22:53 søndag aften blev Morgan Wallen anholdt i centrum af Nashville for hensynsløs fareforvoldelse og uorden. Han samarbejder fuldt ud med myndighederne, lyder det fra Robinson.

Det er imidlertid ikke Morgan Wallens første 'rodeo'. Amerikaneren var i 2021 gennem en voldsom tur i mediemøllen. Af alle de forkerte årsager - også her var alkohol en faktor.

Wallen blev filmet af sin nabo på vej hjem i en brandert i januar 2021, hvor han blandt andet fik sagt 'pussy-ass nigger' til en ven i indkørslen. Det resulterede ikke overraskende i en massiv shitstorm, og han valgte efterfølgende at gå i behandling.

Og nå ja, så var der også lige den gang i 2020, hvor han blev pillet af plakaten hos SNL, fordi han snavede løs med en række forskellige kvinder.

Det er naturligvis ingen forbrydelse, men problemet var bare, at hitmageren slet ikke måtte kysse løs på damerne på grund af coronaregler om maskepåbud og afstand.

Well, well. Måske bliver tredje gang lykkens, eller omvendelsens gang for Morgan Wallen.

Countrystjernens seneste album lå hele 16 uger som nummer et på den amerikanske hitliste i 2023.

Sponsoreret indhold