Kendte9. april 2018

Mor undskylder efter flov T-shirt-brøler

Dreng, der kom i skole med en noget upassende T-shirt, er blevet et viralt hit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mcd_0.jpg
 Foto: All Over Press

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Det gode gamle ordsprog kommer gang på gang til sin ret.

Også for Shelly McCullar og hendes søn Anthony fra Texas.

De er blevet et viralt hit på Facebook, efter at Anthony har haft en T-shirt på i skole, der efter amerikanske normer er 'højst upassende'.

Og nu undskylder Shelly McCullar i et opslag på facebook der er blevet delt mere end 100.000 gange og med en video af sønnen, der er blevet set næsten 10 millioner gange.

Hele miseren går ud på, at Anthony, hvis alder er ukendt, men han ligner en dreng på 10-12 år, en morgen i farten greb en T-shirt og trak den over hovedet og skyndte sig af sted til undervisning på Travis Elementary School.

Du kan se den 'famøse' T-shirt herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/anthony-09042018.jpg

Her er T-shirten der er gået viralt. (Foto: Facebook)

Anthony så motivet på T-shirten som det velkendte mågevinge logo fra McDonald's og med det ligeledes velkendte slogan "i'm lovin' it' neden under.

Også hans lærer så det sådan, så der var hverken seddel med hjem eller eftersidning i straf til den lille dreng.

Ingen af dem havde bemærket, at logoet i stedet lignede et par spredte kvindeben iklædt stilethæle.

Først da Anthony kom hjem, opdagede hans mor, at sønne have haft et logo på T-shirten, som måske var lidt for kækt til en dreng på Anthonys alder.

- Jeg vil gerne undskylde over for både lærere og personalet på Travis Elementary. Jeg lover, at jeg frem over holder strengt øje med, hvad mine børn har på af tøj i skole. Jeg havde ingen idé om, at Anthony havde denne på i skole, skrev Shelly McCullar i torsdags i et opslag på Facebook. - Og for at gøre det helt klart, så ingen skal være i tvivl. Jeg ville aldrig give mit barn lov til at have den slags på. Jeg havde fået noget brugt tøj til Anthony af en ven, og jeg havde ikke noget at kigge det igennem. Det gør jeg i aften!, fortsætter Shelly McCullar. Hun afslutter dog dejligt befriende. - På trods af min flovhed, grinede jeg min røv i laser, skriver hun. Du kan se en video med Anthony herunder, hvor han fortæller, at både han og lærerne blot så et uskyldigt McDonald's-logo på T-shirten.

Sponsoreret indhold