Kendte 29. marts 2021

Mor for første gang: Nu afslører Emma Stone kønnet

Filmstjernen og hendes komiker-mand har fået en lille pige
Foto: MEGA

Den 32-årige stjerneskuespiller Emma Stone og komikeren Dave McCary blev forældre forrige weekend.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og da både Stone og parret generelt værner enormt om deres privatliv, har kønnet på den lille ny hidtil været ukendt for offentligheden.

Men ikke længere.

Det skriver People.com.

En kilder fortæller nemlig mediet, at parret har budt en lille pige velkommen til verden. Det er stjerneparrets første barn.

Tidspunktet for fødslen af den lille pige er desuden endnu uvist, da kildernes oplysninger både peger på fredag den 19. eller lørdag den 20. marts, når det kommer til den lille piges fødselsdag.

Baby i vejen for Brad Pitt-film

Emma Stone og Dave McCary har endnu ikke afsløret navnet på den lille.

Graviditeten blev afsløret tilbage i januar, da Emma Stone som bekendt havde kort tid tilbage med bulen. Paparazzi-billederne kom kort til efter, at Stone droppede sit kommende filmprojekt på ”Babylon” sammen med ”La La Land”-instruktør Damien Chazelle og Brad Pitt.

Dengang lød forklaringen, at hendes kalender ikke kunne gå op. Men noget kunne tyde på, at Emma bare skulle have tid til at vænne sig til mor-rollen.

Hollywoodstjernen og komikeren fandt sammen i 2017, da de mødtes på ”Saturday Night Live”, hvor Dave arbejder som sketch-instruktør.

De bekræftede deres forlovelse i december 2019, da den 35-årige komiker delte et billede af Emma med ring på fingeren på sin Instagram.

Gift i hemmelighed

Sidste maj hintede Emma Stone, at de to nu endelig havde sagt ja til hinanden. Det skete i et interview med filmkollegaen Reese Witherspoon på Youtube, hvor også lægen Harold Koplewicz medvirkede. Her faldt snakken på at gifte sig med en ængstelig mand.

- Det har jeg heldigvis ikke gjort, svarede Stone med en tydelig vielsesring på fingeren.

Artiklen fortsætter under billedet:

Foto: MEGA

Emma Stone og Dave McCary fandt sammen i 2017 (Foto: Mega)

People Magazine satte umiddelbart to streger under ægteskabet mellem de to, da de to blev set med matchende ringe på fingrene under en gåtur i Los Angeles i september.

Ifølge magasinet skulle de to have fejret kærligheden ved et bryllup i marts. Men på grund af coronavirus måtte de udskyde.

Sponsoreret indhold