Mor deler hjerteskærende foto: Det her er virkeligheden

Lille Beckett bliver trøstet og støttet af sin storesøster midt i kampen mod kræft.

Lille Beckett bliver trøstet og støttet af sin storesøster midt i kampen mod kræft.

(Foto: Beckett Strong/Facebook)

Når et barn bliver ramt af kræft, er det ikke kun barnet og forældrene, der bliver ramt. Det gør hele familien – ligegyldig alder.

Se nu blot dette rørende foto, der viser, hvordan en femårig storesøster på kærligste vis støtter sin kræftramte lillebror.

Det sort-hvide billede viser den lille dreng, der står bøjet ind over toilettet – kun iført ble og uden hår på hovedet.

Ved hans side står hans femårige søster, der kærligt aer ham på ryggen og støtter ham midt i den hårde kamp mod sygdommen.

Det sort-hvide billede af de to søskende blev delt på Facebook 3. september og er siden blevet delt igen og igen på det sociale medie.

Billedet af taget af amerikanske Kaitlin Burge, der er mor til de to børn.

For lidt mere end et år siden blev hendes lille søn Beckett, 4, diagnosticeret med akut lymfatisk leukæmi - der også kaldes blodkræft eller børneleukæmi.

Siden har den lille dreng været igennem et opslidende kemoforløb, der ikke bare har påvirket ham – men altså hele familien, der tæller storesøster Aubrey.

3. september delte hun så det hudløst ærlige billede. Til billedet skrev hun blandt andet:

- Du hører om de økonomiske og medicinske udfordringer, men hvor ofte hører du om de kampe, som familier med flere børn står over for? For nogle er det her måske hårdt at se og læse. Mine to børn, som er 15 måneder fra hinanden i alder, gik fra at lege sammen i skolen og herhjemme til at side i en kold hospitalsstue sammen, skriver moderen til det sort-hvide billede og tilføjer:

- Min dengang fireårige datter oplevede, hvordan hendes bror blev kørt med ambulancen til intensivafdelingen. Hun så et dusin læger smide en maske over hans ansigt, stikke ham og undersøge ham med nåle, pumpe medicin gennem hans krop, alt sammen mens han lå og var helt hjælpeløs. Hun vidste ikke, hvad der skete. Det eneste, hun vidste, var, at der var noget galt med hendes bror, hendes bedste ven.

Kaitlyn fortæller til CNN, at hun tog det rørende billede tilbage i januar, men at det stadig viser ”en typisk dag i familien”. For sønnen er stadig syg.

- Opkast mellem lege-timer. At vågne op til opkastning. At stå ved sin brors side og ae ham på ryggen, mens han er syg. Det er kræft, når man er barn. Take it or leave it, skriver moderen videre til billedet.

Hun tilføjer til CNN, at lille Beckett skal fortsætte sin kræftbehandling – der foruden kemo også tæller daglige piller – indtil 2021. På det tidspunkt har han været i behandling i tre år.

- Det føles som en evighed, fortæller moderen til det amerikanske medie.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close