Væk med forkølelse: Mor bruger sexlegetøj på snottet baby

Nogle mødre vil gøre hvad som helst for at komme deres børns snotnæser til livs...

Nogle mødre vil gøre hvad som helst for at komme deres børns snotnæser til livs...

Foto: MEGA

Det er sæson for hoste, snotnæse og slim i luftvejene - og især småbørnsforældre er klar til at afprøve alle tænkelige tricks, der sikrer nattesøvnen og deres guldklumpers helbred. 

Før har desperate forældre måske tyet til hakket løg under sengen eller snotsugere, men et viralt Facebook-opslag tager nok prisen for det mest bizarre sundhedshack. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Hjemmesiden Melons & Cuties - der vejleder nybagte forældre om fødsel, amning og babyers helbred - har postet et billede på deres Facebook-side, der i skrivende stund er blevet delt over 20.000 gange og kommenteret af over 26.000. 

På billedet ser man en lille babypige, der ligger på maven i skødet på sin mor. Babyens mor holder et vibrerende sexlegetøj på ryggen af sin lille datter. 

- Vores klient deler dette middel mod slim i luftvejene. Brug på babys ryg, mens I sidder i et tildampet badeværelse. Genialt!, lyder teksten til det opsigtsvækkende billede. 

Det utraditionelle sundhedstrick vækker begejstring - og ikke mindst smil - i kommentarfeltet: 

- Hylende morsomt! Men også en genial repræsentation af, at moderskabet kræver, at man er opfindsom, lyder det fra en mor. 

- Bare fordi noget har et seksuelt formål noget af tiden, så betyder det ikke, at det er det eneste, man kan bruge det til. Denne logik gælder også for mennesker, lyder det fra en anden kvinde.  

- At have et sygt barn kan være det rene helvede. Jeg siger, gør, hvad der virker, inden for rimelighedens grænser, skriver en anden mor. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close