Mødommen gik for 72.815 kr.

Alina er muligvis slet ikke jomfru

Alina er muligvis slet ikke jomfru

Foto: All Over

Alina Percea på 18 år satte for nogle måneder siden sin mødom på auktion på en tysk hjemmeside for at tjene penge til en universitetsuddannelse.

Auktionen skabte røre rundt om i verden og blev udsat, da Alinas klasselærer såede tvivl om, hvorvidt den berømte hinde nu var så ubrudt, som hun påstod. Hun gennemgik hele 2 gynækologiske undersøgelser for at bevise, at hun ikke havde været i kanen med nogen før.

Det endte dog med et hammerslag på 13.700 dollars, hvilket svarer til 72.815 kr.

Køberen var en 45-årig italiensk forretningsmand, der fløj den unge jomfru til Venedig. Her tog han hende først på sightseeing rundt i byen for at slutte af med at vise hende sin egen seværdighed på et 5-stjernet hotel.

- Jeg har aldrig gjort det før, så jeg var nervøs. Han lagde mig på sengen og kyssede min krop, og så havde vi sex. Jeg var tiltrukket af ham, så jeg nød det, selv om det var smertefuldt, fortæller Alina Percea.

Hun fortæller også, at hun ikke ved, om køberen var gift.

- Han fortalte, at han havde et godt job, men jeg spurgte ikke, om han var gift og havde børn, siger hun.

Alina fik ideen til at sætte sin jomfruelighed på auktion fra en amerikansk kvinde. Hun var dog lidt mere ærgerrig end den romænske teenager. Hun satte den nemlig til salg for 2,5 million dollars.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close